kuscu_yunus
Üye
- Ad Soyad
- Yunus Karamancı
- Meslek
- Emekli
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar bendeki kuşların tekinde salmonella hastalığı meydana geldi yaklaşık 1 aydır öyleydi bu son zamanlarda hastalık geçti fakat eser/iz bıraktı hayvanın hastalığı geçtiği halde yineden az buçuk kafayı çeviriyor ben o kuşa napmam gerek sölermisiniz kuş güzeldi herkez ''vaay kuşa bak be'' diye diye nazar deydi
Benim elimden gelen bir tedavi varmıdır kuşa yoksa ömür boyu o kuş kafayı yine çevirecekmi ?
2.Sorunum yine bu kuşta meydana gelde galiba kanada yel girmiş nasıl çıkabilir ?
Arkadaşlar kuş azda olsa bi 7-10Dk arası uçabiliyor amma velakin takla atarken hayvan dengesini kaybedip yere düşüyor sonra kendini zor toparlıyor arada toparlayamadığı zaman neredeyse ölecek gibi oluyor. :hungur: :hayir:
Bu kuşu ben napıyım kümesimin enn iyi kuşuydu ama artık değil
Benim elimden gelecek bir tedavi varmı ?
BİRAZ UZUN YAZDIM AMA OKUYUP SORULARIMIN CEVABINI VERİRSENİZ SİZE ÇOK MUHTAÇ KALIRIM
Benim elimden gelen bir tedavi varmıdır kuşa yoksa ömür boyu o kuş kafayı yine çevirecekmi ?
2.Sorunum yine bu kuşta meydana gelde galiba kanada yel girmiş nasıl çıkabilir ?
Arkadaşlar kuş azda olsa bi 7-10Dk arası uçabiliyor amma velakin takla atarken hayvan dengesini kaybedip yere düşüyor sonra kendini zor toparlıyor arada toparlayamadığı zaman neredeyse ölecek gibi oluyor. :hungur: :hayir:
Bu kuşu ben napıyım kümesimin enn iyi kuşuydu ama artık değil
Benim elimden gelecek bir tedavi varmı ?
BİRAZ UZUN YAZDIM AMA OKUYUP SORULARIMIN CEVABINI VERİRSENİZ SİZE ÇOK MUHTAÇ KALIRIM