Salmonella Tab .Pantex - Bu İlacın Amacı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
benim sorum şu geçen gün istanbul edirnekapı güvercin apzarından bi ilaç aldım ilaç satan çok iyi bir amcamızdan kanat tutulması içina ldım hayavana çok iyi geldi eski haline döndü ama ilacı bana verirken dediki kuruması varmı kuşun dedi ..bu yazacagım ilaç hangi amaçla kullanılıyor acaba kanat tutulamsının yanında kurumaya giren kuş içinde iyi gelirmi

ilacın ismi

salmonella tab .pantex holland b.v

Re: bu ilacın amacı nedir

Selamlar,

Bu ilaç salmonella, e-coli gibi mikrobik hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Re: bu ilacın amacı nedir

Uzun süredir pek fazla bulunmuyordu bu ilaç. Etkili olduğunu biliyorum. Aykut bey ne tedavisinde kullanıldığınıda belirtmiş. Ur,kanat tutulması,topallama genellikle salmonella başlangıcı olarak bilinir.

cevaplar için yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum..kafama takılan bir soru da şu acaba kuş salmonellaya yakalanacagı içinmi kuruya girer.yoksa kuruma kuşalr için ayrı bir hastalık ayrı bi mikropmu

Selamlar,

Salmonella, e-coli vb. mikrobik hastalıklar güvercinin bağırsaklarına yapışarak burada üremeye başlar, bağırsak sistemini bozar ve kuşda ishal başlar, bu ishal genelde yeşil ve suludur. Güverin aşırı su kaybetmeye başladığı içinde bol, bol su içmeye başlar. Bol su tüketiminden dolayı, yemden kesilir. Yemden kesilmesi nedeniyle güvercinde zayıflama başlar, buna halk dilinde kuruma denir. Kuruma olayını ayrı bir hastalık olarak dillendirmek doğru olmaz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

pekiii piyasada birçok ilaç var salmonelle mereti için sizce en iyisi hangisi üstatlar benim kuşlarimdada kanat ve ayak tutulmasi oluyorr en etkili ilaç handisi deneyimlerinize güvenerekk sizden bilgi alabilirmiyimm

Geri