salmonelle ve paramixo asilari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmcomputer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

fmcomputer

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
Kediler
Slmlar,saygılar herkese;
salmonelle ve paramixo asilarinı nerden temin edebilirim bilgi veren olursa sevinirim...

Selamlar Mustafa bey,

En yakın veterinere gidip konu hakkında yardımcı olmasını rica ederseniz, sizin için firmaları ile göreşerek ister canlı aşı isterseniz suda karıştırılarak uygulanan aşılardan temin edebilirler. Yada bu konuda yol gösterirler.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhaba Mustafa bey
Ne yazık ki ülkemizde uygun koşullarda temin edilen,saklanabilen aşıyı bulabilmek ve alacağınız kişi yada kişilere güvenebilmek çok zor.
Herşey bir ticari kaygı ile yapılıyor ve en önemlisi de RANT.
Size Yunanistan kaynaklı bir site adresi veriyorum eğer bağlantınız ve biraz da şanşınız var ise ülkemizde 100 küsür tl'ye satılan bu aşıları yarı fiyatına hatta daha da ucuza temin edebilirsiniz.

http://www.toulias-eshop.gr/categories.asp?catid=1043

ilginize teşekkür ederim,saygılar...

arkadaslar esenyurt ta ası uretım yerı var her turlu ası uretımı yapılıyor babam veterıner aynı zamanda uzun yıllar tarım mudurlugu yaptıgı ıcın ara sıra ıhtıyac oldugunda ordan alıyor, ıletısım bılgılerını bulunca yazıyım.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
arkadaslar esenyurt ta ası uretım yerı var her turlu ası uretımı yapılıyor babam veterıner aynı zamanda uzun yıllar tarım mudurlugu yaptıgı ıcın ara sıra ıhtıyac oldugunda ordan alıyor, ıletısım bılgılerını bulunca yazıyım.
bilgiler yolda ,GELİYOR.. :haha:

Geri