Salmotap Tablet Hakkında Bilgisi Olan...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A. Arkadaşlar,Salmotap Tablet diye bir ilaç varmış bende vitamın almayı düşünüyorum acaba bu ilacın fiyatı nedir nerede satılır ne işe yarar ne gibi hastalıklara iyi geldiğini bilen varsa yazarsa çok sevinirim :D Birde arkadaşlarım yeni 1 haftalık gibi yada normal yavruya verilecek bir vitamin varmıdır tablet,hap gibi mesela şimdiden teşkkurler :D

Canım kardeşim bilgisayarı güzelce kullanıyorsun görüyorum biraz da sitemiz de araştırma yapıver hastalıklar ile bir sürü konu var salmonella ile ilgili yüzlercesi var salmo tab vitamin değil sallabaş ile ilgili bir hap önleyici tamamen geçirmez önleyicidir 10 adetlik tablet haptır ilk gün 2 adet diğer günler birer adet olarak 5 adet ile sonlandırılır geçmiş olsun selamlar.

Teşşkkurler Ahmet abim bide rahatsızlık olmassa yavru güvercine verebileceğim bir hap yada vitamin varmıdır yazarmısın markasını vitaminini filan şimdiden teşekkur ederim

Canım kardeşim rahatsızlık değil de yavru gelişimi için kullandığımız yavru hapları (bira mayalı) olanlar var 500 adeti yanılmıyorsam 30-35 TL arasında satılıyor yavrulara 2-3 gün aralıklarla yutturuluyor adı da Kolvit veya Kolvit plus onu tavsiye edebilirim .Şimdi soruların başlalıyacağını hissetmeye başladım bizim buralarda Edirnekapı kuş pazarında ve yemcilerde var selamlar.

SALMO-TAB NEDİR demişsin ...
FLOKSASİN İÇERİR.
SABAH -AKŞAM 12 SAAT ARA İLE 10 GÜN VİTAMİN VE PREBİYOTİK DESTEĞİ İLE KULLANIMI STANDARTTIR ..
MUHADİL OLARAK ECZANELERDE
......................................
CİPRO 250 TAB
ALFOKSİL KAPSUL
LARGOPEN 250 ..TOZ OLARAK BULUNUR..
.....................................
E-COLİ VE SALMONELLA BAKTERİLERİ İÇİN KULLANILIR ! ..

Geri