SAMET GARİP 22_03_2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
EN SON GÖRÜNTÜLERİMİ YAYINLAMAK İSTEDİM TAKTİR VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE BU YENİ SEZONDA TÜM GÜVERCİN SEVER ARKADAŞLARA SAĞLIKLI VE BOL YAVRULU Bİ SEZON DİLİYORUM....

Ekli dosyalar

• Görüntü021.webp
    Görüntü021.webp
    111.4 KB · Görüntüleme: 1,479
  • Görüntü023.webp
    Görüntü023.webp
    81 KB · Görüntüleme: 1,445
  • Görüntü016.webp
    Görüntü016.webp
    63.8 KB · Görüntüleme: 1,430
ATMACA VE ŞAHİN ZAMANI BAŞLADI EŞLEŞEREK YUVA KURUYOLAR VE OTAMATİKMAN YAVRULARI İÇİN GIDA ARAYACAKLAR ÜZÜLMEMEK İÇİN UÇURURKEN DİKKETLİ OLALIM...

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    115.2 KB · Görüntüleme: 1,408
  • Görüntü016.webp
    Görüntü016.webp
    160 KB · Görüntüleme: 1,485
  • Karakuyruk 2.webp
    Karakuyruk 2.webp
    263.2 KB · Görüntüleme: 1,457
KUŞLARIMIN DEVAMI

Ekli dosyalar

• Görüntü041.webp
    Görüntü041.webp
    91.3 KB · Görüntüleme: 1,475
  • Görüntü0000bademli.webp
    Görüntü0000bademli.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 1,395
  • Görüntü041pma.webp
    Görüntü041pma.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 1,427
GÖRÜNTÜLERİN DEVAMI

Ekli dosyalar

• Görüntü070.webp
    Görüntü070.webp
    172.2 KB · Görüntüleme: 1,476
  • Görüntü01714.webp
    Görüntü01714.webp
    192.1 KB · Görüntüleme: 1,448
  • Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    137.6 KB · Görüntüleme: 1,372
Güzel kuşlarınız var Maşallah..

Kelebek Saya cinsinden pek anlamam Sürçülisan eylersem kusura bakma samet kardeşim..Şu, ayak kanat kafa beyaz olan kelebek sanırım.. Tipleri renkleri çok güzel İnşallah bol yavru alıp bol bol döndürürsün..

S.A şu 1. resmi formdaki manzaralı güvercin resmi topigine eklesene bu resimden güzel manzara resmi mi olur 3 tane süper karakuyuk fonu ve kırmızı baska.... alsana tam manzaralı güvercin resmi

maşallah

Tebrikler samet emeğine sağlık güzel kuşlar üretiyon baskalarda sakallılarda birbirinden iyi maşallah.

Samet Abi maaşallah gerçekten çok kaliteli kuşlarınız var... Bu arada hünkari tek mi yoksa eşi var mı? Eğer tekse yazıktır bir eş al ona (: Birde kırmızı baskalarınızın annesine bayıldım: çok sevimli duruyor maaşallah..

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

yorum yapan arkadaşlara samimi duygularından ötürü sonsuz teşekkürler hünkari tek değil erkeği yavru üzerindeydi bende kafesimde eşsiz kuş bırakmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca..

maşallah güzel kuşlarınız var.baska dediğinizden anlamam ama gemlilerinizin tipi hoş,gösteriyolar kendilerini.

Maşallah gerçekten güzel kuşlar bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

SELAMLAR
Kardeşim öncelikle paylaşımların için tşk,..MAŞALLAH ALLAH nazardan saklasın kuşların çok güzel ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.

kuşlarınız maşallah çok iyiler karakuyruklarda sadeler ama bzıları ayrı ırktan heralde enselileri var sadeleri var nerde yapıyorsunuz balıkesirdemisiniz size saglıklı bol yavrulu kayıpsız bir sezon dilerim balıkesirden saygılar .

Samet abi kuşlar mükemmeller arada bi çift mavi çakalda görüyorum biraz daha net resimlerini olsaydı onlarıda görürdük çok güzellere benziyolar karakuyruklara zaten dicek bişey yok öyle sakallı karakuyruk senden başkasında hiç görmedim allah gönlüne göre yavru versin abi Saygılarımla SrknbNck Şafak 56 :D

eline sağlık bombayı patlatmışsın yine seni karakuyrukta tek geçiyorumm varsa çıkarsın...

Geri