samet garip ten KELEBEKTE SON NOKTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
samet gerip ten KELEBEKTE SON NOKTA

SAKALLI KARAKUYRUKLAR

Ekli dosyalar

• Resim 272.webp
    Resim 272.webp
    97.7 KB · Görüntüleme: 1,618
  • Resim 278.webp
    Resim 278.webp
    99.8 KB · Görüntüleme: 1,583
  • Resim 277.webp
    Resim 277.webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 1,617
samet gerip ten KELEBEKTE SON NOKTA

devamı

Ekli dosyalar

• Resim 057.webp
    Resim 057.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,573
  • Resim 035.webp
    Resim 035.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 1,565
  • Resim 180.jpg
    Resim 180.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,358
Re: samet gerip ten KELEBEKTE SON NOKTA

SOYLENECEK SOZ YOK 5 YILDIR BALIKESIRDEYIM BU SEKIL LEKESI AZ SAKALIYI BIR ARADA GORMEK NASIP OLMADI RENK TONU VE SAKAL YAPISI IYI KUSLARIN SON TUYUNE KADAR HAYIRLI OLUR IŞALLAH.

Re: samet gerip ten KELEBEKTE SON NOKTA

Maşallah KUşların Çok Güzel ALLAH Nazarlardan Saklasın Güle Güle Beslemeyi Nasip Etsin.Bunların Hepsi Aynı Soydanmı?

RDEVAMI

Ekli dosyalar

• Resim 219.webp
    Resim 219.webp
    27.4 KB · Görüntüleme: 1,472
  • Resim 270.webp
    Resim 270.webp
    102.6 KB · Görüntüleme: 1,543
  • Resim 260.webp
    Resim 260.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 1,558
yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Resim 267.jpg
    Resim 267.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,343
  • Resim 282.webp
    Resim 282.webp
    10.3 KB · Görüntüleme: 2,695
  • Resim 259.jpg
    Resim 259.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,357
Karakuyruk dişilerin fiyatları nedir acaba? bende erkek sakallı karakuyruk var ona dişi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Helal olsun abıcım sıra sıra dizmişsin kuşları maşallah bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

arkadaşım maşallah kuşların çok güzeller allah nazardan saklasın bende bir kelebek kuşu sever olarak sitede yeniyim .
yanlız merak ettiğim bi konu var eskiden sakallı kuslarının bol tüylü ve bizim ters ve diye nitelendirdiğimiz kuyrukları olurdu lekesizlerdi ve gelin gibi olurlardı bu zamanda biz bu kuşlardan mmahrum kaldık artık eskisi gibi bulamıyoruz bu konuda sizden bilgi istiyorum balıkesirli olarak saygılarımla

Merhabalar.
Gerçekten sakallı karakuruklarınızın maşallahı var.
Allah nazardan korusun.
Tüyleri kadar yavruları olsun.
Bunlardan ben de bir çift almak istiyorum ama İzmirde istediğim gibi bulamıyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Samet abi kuslarının masallahı war baskalar ve karakuyruklar cok güzel tüyü kadar hayrını görürsün insallah bol yavrular dilerim..... Gökhan Aydın

sakallı karakuyruklar 2 çivt anne babadan üredi yavruları birbirleriyle çaprazlayarak güzel yavrular eldeediyorum

samet sarı baskaların takımlarından çıkartıcağın var mı varsa fıyatı ne olur selamlar msn adresım [email protected] istersen ekle burdanda görüşebiliriz

hakikaten son nokta olmuş verdiğiniz emeğe deymiş hep bi kandan üretmişşiniz galiba bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selmalar..........

çiftine 30 verem bn bandırmadan yasin

maaşallah güzel kuşlar allah nazardan saklasın

S.A Son nokta olmasada hani diyecek bişeyde yok kuşlara maşallah güzel kuşlar.

yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim böyle olduğu zaman insan dahabi severek besliyo bu güzelleri.

sametgarip' Alıntı:
yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim böyle olduğu zaman insan dahabi severek besliyo bu güzelleri.
allah can peklığı versin kardeşim kusalrına guzel kusalrın ama kusu yanyana koyunca cıkar iyi yada kotu yada guzellı kardeşim allah can pekliği versin

Geri