Şamiler ve Fiyatları Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aslangibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Aslangibi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alican Kanar
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
merhaba abilerim dün kümesimi yaptım bi abiyle konuştum 5 çift kadar şami alacağım inş. beyaz saralı mavi sabuni kuşlardan oluşuyor. Derece felan yok kanı iyi mi bilmem ama bunları ticaret amaçlı kullanıcam toplu alıp teker teker satıcam içinde bi çift beğendim onu kendime bırakacağım sağlam çift ama abi teker teker satmıyormuş. çiftini ne kadara almalıyım kuşçular derneğinde ihalede çifti ne kadara gider sizce? kuşlardan saralılar sağlam kuş bi de kendime ayıracaklarım var beyazların hepsini satacağım ama beyazlar çok yapılı felan değil yani acil yardım yeni başladım bu işe.
şimdiden teşekkür ederim

s.a kardeş her yerde fiyatları deyişik oluyor ben sana kafadan 3 kagıt desem bazı yerde 5 bazı yerde 8 yai yanlış anlaşılmasın 3-5-8 safan dedim ma lafın gelişi yanlış anlaşılmasın yani aldıgın yere ve aldıgın kişiye göre deyişir

anladım abi bir de şöyle diyeyim geçen kahvede ihalede saralı şaminin çifti 35e felan gitti 10 liradan başlattılar fiyatı. yani benim istediği sizin oralarda ne kadar? Bu işte yeni olduğuma yardıma ihtiyacım var

Bizim buralarda 40 ila 50 arası sen aban msn ne versene kardeşim ben sana ordan daha kolay yardımcı ola bilirim :unlem:

Geri