ŞAMPİYON FENERBAHÇE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut-1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-1907

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mesut sönmez
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kuşlar
Bandırmaspor um da bank asya ya yükselseydi çifte bayram yapacaktık ama kısmet değilmiş olmadı.Sakaryaspor a başarılar diliyoruz.FENERBAHÇE m le teselli bulduk.Nice şampiyonluklara FENERBAHÇE m......

BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ!!!!

MAÇTAN HİÇ ANLAMAM LAKİN FENERBAHÇE İÇİN İYİ BİŞEY OLDU SANIRIM.. BAŞARILAR..

ben kahroldum trabzonsporluyum ama tebrik ederim fenerli oyuncuları

ve aynı kadrodaki hakemleri yav bi yan hakem arka arkaya fenerin 5 macına verilirmi

Burada ki forum lara alakasız konular açılmasına site yöneticileri neden izin veriyor ki. bende en büyük beşiktaş yazsam olur mu şimdi futbol ile güvercinlerin alakası Aziz yıldırımın de güvercin sevmesinden beslenmsinden başka nedir. Fenerin şampiyonluğunu futbolla ilgili herkes duydu çok gereksiz bir konu. Hadi kolay gelsin.

necdetakosman' Alıntı:
Burada ki forum lara alakasız konular açılmasına site yöneticileri neden izin veriyor ki. bende en büyük beşiktaş yazsam olur mu şimdi futbol ile güvercinlerin alakası Aziz yıldırımın de güvercin sevmesinden beslenmsinden başka nedir. Fenerin şampiyonluğunu futbolla ilgili herkes duydu çok gereksiz bir konu. Hadi kolay gelsin.
1.formun genel konular bölümüne konuyu açtım.Yani buraya evleniyorum askere gidiyorum diye konu açılabiliniyor bildiğim kadarıyla bende sevindiğim bir konu hakkında topic açtım 2.bu sene için konuşuyorum en büyük beşiktaş yazman yada konu açman bence çok manasız ve anlamsız olur. 3.yine bu sene için konuşuyorum en büyük beşiktaş yazarbilirsin ama şampiyon yazamazsın. 4.HAZIMSIZLIK çekiceğine soda iç yada TEBRİK EDEBİLMESİNİ bil.

Durumu spor klüpleri yada başka bir taraftarlık boyutundan değerlendirmene gerek yok. Genel konular denilmişse de bile güvercinlerle alakalı bir sürü genel konu vardır. hazımsızlandığım yok sonuçta bende istersem şampiyon beşiktaş yazarım unutmaki bu ligde tek bir kupa şampiyonu yok. konuları dağıtmamak adına takım kavgasına son veriyorum takıldığım nokta güvercin sitesinden bu kadar değerli bilgi edinirken her aklımıza geleni yazıp kirlilik oluşturmanın manası yok bence .

Türkçede karşılığı olan bir kelime yerine topic yazmanın anlamı olmadığı gibi.

necdetakosman' Alıntı:
Durumu spor klüpleri yada başka bir taraftarlık boyutundan değerlendirmene gerek yok. Genel konular denilmişse de bile güvercinlerle alakalı bir sürü genel konu vardır. hazımsızlandığım yok sonuçta bende istersem şampiyon beşiktaş yazarım unutmaki bu ligde tek bir kupa şampiyonu yok. konuları dağıtmamak adına takım kavgasına son veriyorum takıldığım nokta güvercin sitesinden bu kadar değerli bilgi edinirken her aklımıza geleni yazıp kirlilik oluşturmanın manası yok bence .

Türkçede karşılığı olan bir kelime yerine topic yazmanın anlamı olmadığı gibi.
Tamam takım kavgası olmasın sizin dedğiniz gibi konuyu dağıtmamak istiyorsan ama konu başlığı var ne yazıyor şampiyon fenerbahçe eğer ilgini çekmiyorsa bu konuya bakmazsın konularıda karıştırmamış olursun.Burası sadece güvercin sitesi değil ayrıca süs tavuklarına yer verilmiş kekliğide sülüne de mesela biri yine genel konulara TÜRK KURDU diye bir konu açmış bencede açması gayet normal siz arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde sadece tek bir konu hakkında mı konuşuyorsunuz yada meslektaşlarınızla sadece mesleğiniz hakkında mı konuşuyorsunuz tamam sitenin ismi kuşcular org. ama burası gayet sosyal bir site dir.Sonuçta kalkıp taklacı bölümüne yada saya bçlümüne bir konu açmadım diğer arkadaşlar makara yapmak için biri hakemlerle şampiyon oldunuz demek istemiş başka biri son anda kaçan şampiyonluklarla espiri yapmış bence sizde bana bunlarla gelin ,bu konu hakkında da sizi muhattap alıp cevapta yazmak istemiyorum.Size sadece son bir tavsiyede bulunabilirim önce konu başlığına okuyun konu ilğinizi çekmiyorsa konuyu açmayın yada merak ettiğiniz konu varsa yukarıda arama kriterleri diye bişey var böylece bilgi kirliliği oolmaz onularıda karıştırmazsınız....

erdinc1903' Alıntı:
18 Şampiyonluk alan takım 20.kutlamayı yapıyor(!):)
olsun olur böyle şeyler diğer takımlar bu kadarını da yapamıyor ya bunu yapmak ta bi marifettir. :evet:

Bu durumun İlgiyle alakası yok ki Ben kuşçulukla ilgili merak ettiklerimi arıyorum Sülünde , keklikte, süs tavuğu da olacak tabi ama Türk kurdunun Eğer kuşla alakası yoksa açmamalıdır ,Bende öğrencilerim , hayatım falan filan diye bir sürü konu açabilirim ama site yöneticilerinin takip ve denetimi zor olur herkes bir kafadan alır gider.
site amacından sapar,
Arama sitelerine girip Şampiyon fenerbahçe yazsanız burası çıkarmı çıkmaz, o halde bende konu başlığına bakarak ister girerim ister girmem. Kaldı ki çok alakasız konu bşlıklarıyla güvercinler yada kuşlarla ilgili çok yazışmalar olduğunu gördüm. Madem ortaya konu açmışsınız girerim veya girmem Rahatsız olmayacaksınız.
. En başta zaten size laf etmedim site yöneticilerine sordum. Ama apartta bekliyormuşsunuz Hadi kolay gelsin

Şampiyonluk kutlamaları bitti sayılır. İzninizle konuyu kilitleyelim, kimse kırılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri