sampiyon güvercinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
arkadaslar bir kaç yıl öncesine ait istanbul güvercin birliginin taklacı oyun kusu yarısmasını defalarca kazanan bir yetiştiricimizin

anlatımlarını sizlerle paylasmak istedim

çok sığ bir anlatım olmuş. büyük bir merakla izledim fakat hüsrana uğradım keşke daha detaylı ve güzel bir şekilde anlatılsaymış da bu videoyu bizleri anlamayan insanlara da izletebilseydik .

muharrem abi paylaşım için sağolasın.

röporta kısa da olsa alınması gerekilen gayet güzel bilgiler mevcut.

özeti ise;

"kuş iyi olduktan sonra açık havaya gerek yok, TRT stüdyosu olsa da oyununu yapar" :)

Güzel paylaşım,bu yayın yetiştiriciliğin ne olduğunu bilemeyen,görüpte anlayamayanlara azda olsa katkı sağlayacaktır.Şunu özellikle merak ediyorum,teknolojinin,özellikle iletişim araçlarının bir hayli gelişim gösterdiği zamanların içindeyiz;Bu ''şampiyon'' kuşların şampiyonluğa uçuşları neden görüntülenip yetiştiricilerle paylaşılmaz?

söylediklerinden gösterdiklerinden ziyade oyun kuşunu tv ye taşıyabilme becerisini gösterdikleri için kendilerini tebrik ediyorum , kuşlarının kaliteli olduğunu duydum , tanışmıyoruz kendileriyle ama bildiğim kadarıyla bahsi geçen kupalar dostluk kupaları , istanbulda da tgf ve mgf yarışı haricindeki tüm yarışlar yerel ve dostluk yarışı , tgf de de mgf de de son dönemlerde dereceye giren kuşlarının olduğunu duymadım , yinede bu tv işinden ötürü helal olsun emeklerine sağlık ,

Geri