SAMSUN SERİNOFİL DERNEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
SAMSUN SERİNOFİL DERNEĞİ
Yenidoğan Mah. Dr.Kamil Cad. No:87 Samsun
Mezat Günleri: Cumartesi 18:00

BU ADRES ESKİDİR BU ADRESTEKİ DERNEĞİMİZ samsun kireç tepe parkıına yane park içine taşınmıştır adres acıktır Samsun kireçtepe parkı güvercin derneğinin bulunduğu yerdir bir samsun merkezde dıgıl ali abinin kurmuş olduğu dernek vardır oda satane meydanında bulunmaktadır. yane satane meydanı otobüs durak arkasındadadır ikinci kattta duraktan 15 metre arkasında kalıyor ikinci kat güvercin resimlerini zaten görüküyor...

Dıgıl Ali: 0539 694 23 35 her türlü yardım güvercin sevenlere seve seve yapılır.

selamın aleyküm bu saathane meydanındaki ihale hangi gün oluyor. Şimdiden çok sağolun

Yeni mezat yeriniz hayırlı uğurlu olsun...

s.a hayırlı ugurlu olsun ama hangı gunler yapılıyo??ben sınopta beslıyorum samsuna gelldım ama kus alacak bı yer bulamadım benı aydınlatırsanız sevınırım..
SAYGILAR..

Çarşamba günleri saat 20:00 21:00 gibi kireçtepe parkında başlıyor. Bildiğim tek kuş evi kalmış o da imam hatip lisesinin karşısında. Bende yeni geldim samsuna bir de cuma hançerli mahallesinde oluyodu eskiden ama artık olmuyormnuş. Başka bilen varsa yazabilir.

Geri