SAMSUNDA KUŞ BESLEYENLERE SESLESİŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sinoplu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut karadaş
Meslek
ofis görevlisi
İlgi Alanı
Kuşlar
S.A BEN SAMSUNDAN GÜVERCİN ALMAYA GELDIM ANCAK GÜVERCİN ALABILECEGIM BI YER BULAMADIM MEZAT YERLERINI VEYA GÜVERCIN PAZARLARININ YERİNİ BILEN VARSA,YADA samsunda kus satanların benımle ırtıbata gecmelerını rica ediyorum..

SAYGILAR....

demekki karadenizde güvercin besleyen yok... samsun dernek lerine seslendım ama sesımı duyan olmadı,kuşçuların dayanışması ne oldu anlamış degılım

selamın aleyküm. Samsunda kuş mezaat yerleri sormuşsun rastgele gördüm. Çarşamba günleri akşam 9 gibi kireçtepe parkında yapılıyor. Birde cuma günleri oluyrordu ancak şu anda onun yeri hakkında bilgim yok. Yeri değişmiş bende onu aradım bugün bulamadım. Umarım işine yarar.

SAGOL BU BILE YETER BANA BEN SAMSUNDA GEZDIM AMAA BULAMADIM İNŞALLAH DEDIGIN YERLER BENIM İŞİME YARAR SEN SAMSUN DAMI KUS BESLIYOSUN? CUMA GUNU OLAN MEZATIN YERINI ÖĞRENIRSEM BENDE SANA HAABER VERIRIM SAGOL ŞİMDİDEN...

s.a sinoplu kardeşim samsundan kuş almak istiyorsan dernek başkanı saim abiyle görüş kendinde güzel kuşlar vardır
sana yardımcı olacağını zannediyorum

SAYGILAR

sinoplu' Alıntı:
SAGOL BU BILE YETER BANA BEN SAMSUNDA GEZDIM AMAA BULAMADIM İNŞALLAH DEDIGIN YERLER BENIM İŞİME YARAR SEN SAMSUN DAMI KUS BESLIYOSUN? CUMA GUNU OLAN MEZATIN YERINI ÖĞRENIRSEM BENDE SANA HAABER VERIRIM SAGOL ŞİMDİDEN...
Sağolasın. Ben de samsuna geleli 1 hafta oldu. Tekrardan kümes yapacağım. Kuş evleri hep kapanmış bir tanesi halen açık imam hatip lisesinin tam karşısında bir kuşçu var onun altkatında güvercinlerde var. Eskiden ilyasköyde de oluyodu şimdi ne oldu nerede yapılıyor bu mezatlar bilmiyorum. Bu saathane meydanında olan yerinde zamanını bilen biri yazarsa çok iyi olur. Herkese teşekkürler

yeni ihale yerlerini yazıyorum. saathane meydanı otobus durağının arkasında sol tarafta 2. katta cumartesi günleri saat 21:00 de başlıyor. diğeri bugün(pazar) canikte 2. hat dolmuşlarının son durağının ordaymış. yine aynı saatte başlıyor. Bende oraya hiç gitmedim bugün gidiyorum inşallah. Biri de dediğim gibi çarşamba kireçtepe parkında. Şimdilik öğrendiklerim bu kadar.

slm kardeşim guzel kuş bakmak istiyorsan bensana yardımcı olayım ucurub seyrettirilir nezaman arz edersen

34bico kardes tabı kı ısterım bana yardımcı olmanı,ama ben kelebek güvercini beslıyorum samsunda bu kuslardan varmı acaba, sen neredesin samsunda ? geldiğimde görüşmek isterım..
şimdiden sağol

Geri