samsunlu kurtuluşun süper oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurtulus1978
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kurtuluş kodalak
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Kediler
kuşlarımın hepsi saf damardır kesinlikle farklı kuş içlerine girmemiştir

Ekli dosyalar

• Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    68 KB · Görüntüleme: 396
  • Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    72.7 KB · Görüntüleme: 400
  • Görüntü004.webp
    Görüntü004.webp
    150.7 KB · Görüntüleme: 391
kuşlarım damardır ilgilenenleri beklerim

Ekli dosyalar

• Görüntü031.webp
    Görüntü031.webp
    94.5 KB · Görüntüleme: 288
  • Görüntü028.webp
    Görüntü028.webp
    104.1 KB · Görüntüleme: 409
  • Görüntü026.webp
    Görüntü026.webp
    97.4 KB · Görüntüleme: 379

Ekli dosyalar

• Görüntü022.webp
    Görüntü022.webp
    93.8 KB · Görüntüleme: 447
  • Görüntü016.jpg
    Görüntü016.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 281
  • Görüntü010.webp
    Görüntü010.webp
    114.8 KB · Görüntüleme: 416

Ekli dosyalar

• Görüntü005.webp
    Görüntü005.webp
    145.2 KB · Görüntüleme: 394
  • Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    142.4 KB · Görüntüleme: 423
  • Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    159.5 KB · Görüntüleme: 383

Ekli dosyalar

• Görüntü008.webp
    Görüntü008.webp
    236.7 KB · Görüntüleme: 394
cok güzeller sağlıklı yavrular elde edersin insallah

Maşallah çok güzeller damarları nerelere dayanıyor biraz özelliklerinde bahsetseniz

kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın

kurtulus1978' Alıntı:
kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın

Kendi resimlerine başkası gibi youm yapanıda ilk defa gördüm. Valla deseler inanmazdım takii şimdiye kadar. :heyo:

basoglanh' Alıntı:
kurtulus1978' Alıntı:

Kendi resimlerine başkası gibi youm yapanıda ilk defa gördüm. Valla deseler inanmazdım takii şimdiye kadar. :heyo:

Bence Kazım beyin, profil resmindeki kaplama kuşları gördü, onlardan bir çift almak istiyo.

kardeş anlamadan yazı yazma o yazdığını silersen sevinirim bem bilgisayar ortamında biraz acemi olabilirim ama kendi kuşumuda övecek kadar aptal değilim kazım bey bana mesaj atmış bende onun kuşlarına baktım bende böyle hiç kuş olmadı ve ben bunlardan bilgi ve satın almak için mesaj yazdım siz yanlış anladınız önemli değil ama yazdığını silersen sevinirim kazım beye tekrar söylüyorum bu kuşlardan almak istiyorum gerçekten mükemmel kuşlar ben kendi kuşumu övmeme gerek yok zaten görülüyo.gökay kardeşim benden özür dilersende sevinirim

kurtulus1978' Alıntı:
kardeş anlamadan yazı yazma o yazdığını silersen sevinirim bem bilgisayar ortamında biraz acemi olabilirim ama kendi kuşumuda övecek kadar aptal değilim kazım bey bana mesaj atmış bende onun kuşlarına baktım bende böyle hiç kuş olmadı ve ben bunlardan bilgi ve satın almak için mesaj yazdım siz yanlış anladınız önemli değil ama yazdığını silersen sevinirim kazım beye tekrar söylüyorum bu kuşlardan almak istiyorum gerçekten mükemmel kuşlar ben kendi kuşumu övmeme gerek yok zaten görülüyo.gökay kardeşim benden özür dilersende sevinirim

Neyse konu hakkında mesajlar yazalım ben özür dilerim. Başkasının özür dilemesinide gerektirecek bir durum yok. Konu anlamını yitirmesin. Maşallah kuşlarınız güzeller. Damarları nereye dayanıyor, oyunları nasıl detaylı bilgiler verirmisiniz.

gökay' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
kurtulus1978' Alıntı:

bu konuda yanlış anlaşılma olmuştur ben kendi kuşlarımı methedecek kadar adi birisi değilim mantıksız düşünecek insanlardan değilim zaten kuşlar kendini gösteriyor
kazım cankurt un ballı miskilerini kast etmiştim..

gökhan kardeş yazını kaldır lütfen.!! beni yanlış anladın...

Arkadaşım konunun içeriğine dö. Dönmeyecek olurda bununla ilgili bir mesaj daha yazarsan konuyu sileceğim. Uzatma dedik özür diledik tamamdır.

kurtulus1978' Alıntı:

bu konuda yanlış anlaşılma olmuştur ben kendi kuşlarımı methedecek kadar adi birisi değilim mantıksız düşünecek insanlardan değilim zaten kuşlar kendini gösteriyor
kazım cankurt un ballı miskilerini kast etmiştim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri