kurtulus1978
Üye
- Ad Soyad
- kurtuluş kodalak
- Meslek
- mobilya
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurtulus1978' Alıntı:kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın
basoglanh' Alıntı:kurtulus1978' Alıntı:kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın
Kendi resimlerine başkası gibi youm yapanıda ilk defa gördüm. Valla deseler inanmazdım takii şimdiye kadar. :heyo:
kurtulus1978' Alıntı:kardeş anlamadan yazı yazma o yazdığını silersen sevinirim bem bilgisayar ortamında biraz acemi olabilirim ama kendi kuşumuda övecek kadar aptal değilim kazım bey bana mesaj atmış bende onun kuşlarına baktım bende böyle hiç kuş olmadı ve ben bunlardan bilgi ve satın almak için mesaj yazdım siz yanlış anladınız önemli değil ama yazdığını silersen sevinirim kazım beye tekrar söylüyorum bu kuşlardan almak istiyorum gerçekten mükemmel kuşlar ben kendi kuşumu övmeme gerek yok zaten görülüyo.gökay kardeşim benden özür dilersende sevinirim
gökay' Alıntı:basoglanh' Alıntı:kurtulus1978' Alıntı:kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın
kurtulus1978' Alıntı:kardeş allah nazardan korusun bunlar ne fevkalade kuşlar böyle allah tüğü kadar hayrını görmeyi nasip etsin kusura bakma haddim olmayarak bu kuşlardan 1 çift damızlık istesek satarmısın satarsan çok memnun olurum fiyat önemli değil yeterki geliym istediklerimi ver bana yeter saolasın varolasın