Sansar saldırısına uğradım - UYARILARA DİKKAT - Güncel!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagan1015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagan1015

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
çagan yapıcı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Gece saat 3 gibi bilgisayarımda takılırken kümesten kanat sesleri çırpınma sesleri gelmeye başladı bilgisayarım balkonun hemen yanında balkonun aşasındada kümesim var hemen birşey olduğunu aldım ışığı açtım bir baktım sansar tırmandı kaçtı neyse hemen kafese gittim kuşlara birşey olmamış sansar kümese girememiş kuşları aldım hemen kapalı bir odaya koydum
Şimdi benim ne yapmam lazım bu sansar artık burda kuş olduğunu biliyor her gece gelip girmeye çalışacak kümesimde telden yapılma teli kemirip girebilirde ne yapmalıyım

--- message by moderator ---
Dikkat! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız.

Uyarı! Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

KÜMESLERİMİZ SAĞLAM OLSUN.! GİREBİLECEĞİ DELİK OLMASIN.TELLERİ KEMİREMEZ.GECE IŞIK YAKMAK GÜVERCİNLERİN SAĞLIĞINI BOZAR..SANSARI ZEHİRLEMEK DE DOĞRU DEĞİL O NUN DA DOĞAYA FAYDALARI VAR .

KÜMES SAĞLAM OLSUN YETER..GECE 03.00 LERE KADAR DA OTURMA ÖNCE SENİN SAĞLIĞIN ÖNEMLİ.. :asla: SEVGİLERİMLE.. :slm:surungen-ve-kemirgen-yirticilar-yilan-sansar-vb/sansar-sorunu-t4379.html

Uyarı! Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!

Yorumlariniz için teşekkür ederim . Ben bugün kümesi daha da sağlamlaştırıcam .Türker abi bende öldürmek istemem ama emek verdiğim sevdiğim birşeye zarar gelince gözüm döner artık yapıcam birşeyler

Sansarlar fareleride avlarlar. Çevrenizde bir sansarın olması bu anlamda iyi. Onu zehirlemenize gerek yok, kümesi sağlamlaştırın yeter.

sansarı öldüreceğim diye kedileri telef edersin sansarın bidaha ne zaman uğrayacağı belli olmaz.sen kümesini sağlamla.

Tedbiri senden takdiri Allah'tandır sen tedbirini almazsan bu hayvan yaradılışı gereği tavşanlarınıda yer tavuklarınıda yer bir güzel afiyetle güvercinlerinide yer. Ben sansar olsam bende yerim affetmem . Bir cezayı hakketti demişsin bence cezayı sansar değil sen haketmişsin madem bu hayvanlara bakıyor ve sorumluluğunu alıyorsun ozaman ona görede tedbirini alacaksın emin ol ayıp senin ayıbın sansarın değil, o hayvanı öldürmeye zehirlemeye hakkın yok . Çok sert oldu ama kimse kusura bakmasın o bölgede sansar varsa her zaman olacak bunu öldür bir başkası gene gelecek napacaksın soykırım mı? Yada sürekli zehir alıp zehirmi bulunduracaksın bir kere uğraşıp kümesini düzenle bir daha kafan rahat olsun hem günahınada girmemiş olursun. Sırf kendi kusurun ve zevkin yüzünden bu güzel hayvanımı katledeceksin biraz Allah'tan korkun hayvan sevgisi sadece beslediğimiz hayvanlarla olmuyor! binlerce kuş sahibi var herkez önlem almasa sansar avlasa doğanın dengesi ne olacak? Atmaca olsa korkutmak dışında pek yapacak birşey yok fakat sansara yem etmemek bizim elimizde her kimin kuşunu sansar yiyorsa afiyet olsun kan olsun can olsun.

Ekli dosyalar

• sansar_3.webp
    sansar_3.webp
    46.8 KB · Görüntüleme: 6,463
Bu arada toprağımsın bende Çanakkale biga çavuş köylüyüm sana yakıştıramadım .

Demek istedigini anladim yarin kafesi iyice bir elden gecirecegim zehir isi zaten pek mantikli gelmedi . Dediginiz dogru

sen tedbirini al takdirini Allah'a bırak yiyecek yemleri varsa hiç birşey olmaz yeterki inan.

Dediğiniz gibi nasip kısmet gideceği varsa sansara gitmez atmacaya gider ben yarın kümesimi sağlam kazığa bağlıyımda artık gerisi Allaha kalmış .

Peki kümesi nasıl sağlamlaştıracak...yani ne tür tedbirler alınabilir ? Bende yeni kümes kurcam baştan tedbirimi alim.

arapali24' Alıntı:
Peki kümesi nasıl sağlamlaştıracak...yani ne tür tedbirler alınabilir ? Bende yeni kümes kurcam baştan tedbirimi alim.
YUMURTA GEÇECEK KADAR BİLE DELİK OLMASIN ..
ZEMİN TOPRAK OLMASIN.. :evet: :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri