Sansar ve Kedi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet1265
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 810

ahmet1265

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet YILMAZ
Meslek
İTFAİYE
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bundan yaklaşık 5 sene önce kümesime sansar girmişti tam yavruların en bol olduğu zamandı bütün kümesi boğup yavruları da alıp gitmişti şimdi yeni bir kümes yaptım kuşçuluğa tekrar başladım ve yine yavrular var. Bizim binamız 4 katlı fakat yan komşumuzun asması var bizimle aynı boyda evleri o tüzden asmadan tırmanan kediler bizim çatıya geliyor sürekli bizim çatıdalar ve işaret koymuşlar her yere kuşlarımı salamaz oldum çok canımı sıkıyor bu iş yok bir çaresi kedileri uzak tutacak ve sansarı uzak tutacak bir ürün veya çözüm ?
Teşekkürler.

Evleri birbirinden ayıran duvar vb bişey muhtemelen vardır. Bunların üzerine kedilerin geçemeyeceği şekilde telden engeller yapamazmısınız ? Bir diğer ihtimalse tabiki bir köpek sorununuza çare olacaktır. Kuşları salacağınız zaman köpeği bağlarsınız kuşları kafese alınca köpeği salarsınız. Bir süre birbirlerine alıştıktan sonra normal şekilde kuşlarınızı salabilirsiniz. Aklıma hızlıca gelen fikirler bunlar.

Canım kardeşim sayın webmasterımız yazmış bir köpek bağla afdersin ama gündüz değil ama gece bol bol kümesinin etrafına işe sansar gelmez köpeği ve sidiğin kokusunu alan sansar hiç uğramaz selamlar.

Geri