Sansar Yine Galip Geldi Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan supper77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 921

supper77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
recep acar
Meslek
sads
İlgi Alanı
Beyler Bugun Bi tAVŞAN tAKAS ETTim kusla kus kumesımın yanına ufak bı kumes yaptım tavsanı koydum

Tavsan Gırıp Cıksın Dıye Kapı Yaptım

1 Satt osnra cıktıgımda tavsanın kafası yoktu kulagı fln baska yerlerde bunu yapan sansarmı kedımı bence sansar !

Herneyise Bunu Goren Kuslarım Cok Urkmus 4 sAAttır Kumese Sokamıyom yumurtaya bıle yatmadılar gelmıolar ne yapmam lzm ve sansar bıdaha gelırmı

RECEP ABİ TAVŞANIN KAFASI KOPUKSA SANSAR HAYATTA ÖYLE BİŞEY YAPAMAZ.. BENCE YA KÖPEK YAPMIŞTIR YADA BAŞKA BİŞEY EĞER TARLA GİBİ BİR YERDE BESLİYORSAN TİLKİ HATTA KURT BİLE ÖYLE ŞEY YAPABİLİR

sacmalama kardesım ya kurt mu tılkımı bılmıyon barı yorum yapma kurt alır gıder tılkı orada yer kopek kedıde alır gıder sansar serefsızınden baska hıc bırsey yapmaz onu sansar kafasını koparır kanını emer gıder kesın gerı gelr hele guvercınlerın varlıgından haberdarsa

UĞUR ABİ SANSAR OLSAYDI ORDAKİ BÜTÜN KUŞLARIN HEPSİNİ BOĞAR BIRAKIRDI ..

kardesım sansar kendıne yetecek kadar halleder ve gerisını bı sonrakı gune bırakır bana sor sansarı sen benım oldugum yerde ben haftada 5 tane vuruyorum o derece ynı

Yav abi senin kafanmı iyi sen nediyon kendine yettiği kadar alırmış (: o sansar yuvaya bi girdimmi 1 tane bile kuş bırakmaz 100 tane bile olsa hepsini boğar o kendine yettiği kadar alan faredir burda bi abi var 150 tane kuşunu boğdu sonra yuvadan geri çıkamamış yakalamış 1 tane sansar hemde .

Geri