Şanssızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 588
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar 10 tl ye aldığım çakmaklı olsun.Yakaladığım baska olsunKuşları kümese koyuyorum.Kendileri hiç dışarı çıkmıyolar daha su içtiklerine bile şahit olmadım kümesde tavuklarda var 1tane dövüş horozu var acaba ondan korkusundanmı çıkamıyolar desem.Önce tavukları sonra güvercinleri çıkarıyorum yine kendi rızalarıyla çıkmıyolar.Acaba bunun sebebi ne :sinirli: :hungur:

Yeni Aldıysan Daha Yerini Benimsememiş OLabilir. Saygılar..

tavuklar ve dövüş horozu varken ben bile o kümese zor girer çıkarım, güvercinin korkması çok normal, tamamen alışana kadar, kendisine zarar gelmeyeceğini anlayana kadar tedirgin olması doğaldır :)

Ozaman horoza yol göründü abicim 1 tavuk zaten birşey yapmaz.Güvercinle aynı anda çıkarmıyorumki tavukları

Kardesım sunu hıc bır zaman unutma ..güvercin besledıgın yerde guvercınden baska bır hayvan varsakı bu ozellıkle tavuk ıse hastalıktan tut hersey olur.Aldıgın cıcıklerı tavuklar doverler..Kuslar yuvaya tavuklar sebebıyle alısamazlar o yuzden tavukları yuvadan cıkar yuvayı ıyı bır temızle yada guvercınlere yenı bır yuva yap

GÜVERCİNLERİN KÜMESE TAM ALIŞMALARI YAKLAŞIK 1 AYI BULUYOR BENCE..

Tamam.Bugün tip güvercini diye 5tlye bir güvercin verdi adam bana.Beyaz paçaları var.çizgili.Yarın fotosunu atarım tip güvercini die aldm :evet:

Geri