Şarabi Yavrularım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar yeni şarabilerim hakkında yotumlarını bekliyorum, şarabiler için oyunlu diyenler var onun için uçurmayı denemeyi düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• DSCI0347.webp
    DSCI0347.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,006
  • DSCI0348.webp
    DSCI0348.webp
    1,023.5 KB · Görüntüleme: 1,966
  • DSCI0350.JPG
    DSCI0350.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,955
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCI0353.JPG
    DSCI0353.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,938
  • DSCI0354.webp
    DSCI0354.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,996
Selamlar.. Rengi kremit gibi olanlar makbuldür.. ama sonuçta oyun kuşu oyununa bakalım.. iyi uçumlar..

Maaşallah çok güzel kuşlar Özgür abim.. Evet şarabilerin oyunlularını izlemeye doyum olmaz.. Bunlarda maaşallah iyi oyun yapacak gibi duruyorlar..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

maşşallah güzel kırmızılar eskişehirde bunlara kırmızı denir kuyruklarida sanirim yavru kızmasi o yüzden makasli ola bilir

Bu yavrular şarabi evet , renkleri eke tüyünde daha güzel ollacaktır .
Ağırlıklı olarak kostüm kuşu vasfı taşırlar dişisi daha nadir bulunur erkeği birazdaha fazladır piyasada .. Taklada atarlar , bazısı seferlide olur ben uçurdum zamanında seferlisini ancak benşmki kırılmışı idi şarabinin saf şarabi değildi .. Umarım güzel oyun yaparlar , oyunları iyi olmasa dahi iyisi kostüm kuşu olarakta kıymetlidir bunların.. Keyifle bakın .. selamlarŞEREF

kuşlar harikaymış kuşlar oyunlu olur çünkü şimdiden bacak açıolar kuyruklarının makaslı olması kuşun kendini toparlaması içindir arkadaşlar.,

saygılar

s.a
özgur istanbulun neresındesın ??

Saolun arkadaşlar yorumlarınız için, kuşlar nerdeyse hala cik cik ben aldığımda makaslıydı kuyrukları, daha iri daha güzel olsunlar diye makaslanıyor kuyrukları. tüy değiştirip tüylerini düzdüklerinde çok daha güzel olucaklar renkleri tam oturmuş olucak. inşallah uçururum.

leeyukeen bu arada ben yenibosnada oturuyorum

şeref' Alıntı:
Bu yavrular şarabi evet , renkleri eke tüyünde daha güzel ollacaktır .
Ağırlıklı olarak kostüm kuşu vasfı taşırlar dişisi daha nadir bulunur erkeği birazdaha fazladır piyasada .. Taklada atarlar , bazısı seferlide olur ben uçurdum zamanında seferlisini ancak benşmki kırılmışı idi şarabinin saf şarabi değildi .. Umarım güzel oyun yaparlar , oyunları iyi olmasa dahi iyisi kostüm kuşu olarakta kıymetlidir bunların.. Keyifle bakın .. selamlarŞEREF

teşk ederim şeref abi bende dişisi zor bulunuyor diye biliyorum hatta kuşların ikiside erkek çıkıcak gibi geldi bana ama bakalım kısmet :D

Geri