ŞARABİLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eqiunoxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

eqiunoxe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan güven
Meslek
operatör
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF3101.webp
    DSCF3101.webp
    984.2 KB · Görüntüleme: 2,154
  • DSCF3319.webp
    DSCF3319.webp
    867 KB · Görüntüleme: 2,214
  • DSCF3320.webp
    DSCF3320.webp
    696.9 KB · Görüntüleme: 2,176
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF3322.webp
    DSCF3322.webp
    927.4 KB · Görüntüleme: 2,185
  • DSCF3326.webp
    DSCF3326.webp
    647.4 KB · Görüntüleme: 2,201
  • DSCF3327.webp
    DSCF3327.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,183
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF3102.webp
    DSCF3102.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,200
  • DSCF3330.webp
    DSCF3330.webp
    354.3 KB · Görüntüleme: 2,128
  • DSCF3335.webp
    DSCF3335.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,166
Şarabileriniz kusursuz, beyazlarınızda oldukça iyi Maşallah, sağlıkla bakın .. selamlarŞEREF

masallah özkan kardesim çok güzeller güle güle besleyiniz bunlar aynı zamanda oyun kusları degilmi musul kusu damı deniliyor aydınlatırsanız bilgilenmek isterim

SAYGILAR

Teşekkürler Muharrem abi, evet bunlar Musul kökenli kuşlar bunlar benim damızlıklarım 1 çift yavrusu yeme düştü nasipse onları uçurup denemek istiyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla oyun stilleri çok güzelmiş tabi illa oyunlu olduğu söylenemez

MERHABA ÖZKAN KARDEŞ;

KUŞLARIN SAĞLIKLI VE GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR.UMARIM OYUNLARIDA TATMİN EDİCİ OLURLAR.BİR ABİMİZE MARDİNDEN ÖZEL OLARAK ŞARABİLER GELMİŞTİ,BÜYÜK İHTİMALLE IRAK TARAFINDAN GELME KUŞLARDI,OYUN STİLLERİ BİRAZ FARKLI BOL TAKLALI VE TAKLA ARALARI ÇOK KISA OYNADI KUŞLAR,BİR YAVRUSUNU BENİM KUŞLAR İLE KIRDIM VE BEYAZ YAVRU VE ŞARABİ YAVRULAR ALDIM BİR BEYAZI DEVAM ETMEK İÇİN BIRAKTIM GERİSİNİ KUŞ FAZLALIĞINDAN DOLAYI DAĞATTIM.ÇOK MEMNUNUM VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM BU KUŞA.UMARIM SENİN ŞARABİLERİNDE SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.

SAĞLIK VE ESENLİKLER KARDEŞİM......

s.a bende balıkesirliyim bu cinsten bende edinmek istiyorum yardımcı olurmusunuz balıkesirin neresndensiniz fiyatları konusunda mesaj atarsanız sevinirim

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Hüseyin abi başka cins kuşla eşleyip beyaz yavru alman ilginç :)

SAYGILAR

Samet kardeşim, resimdekiler damızlıklar şu anda 1 takım yavrusu var biraz daha çoğaltıp sana yardımcı olmak isterim bu arada Balıkesir Bandırma'dan ben

teşekkür ederim bende susurlukluyum ihaleye falan geliyormusunuz

S.a Ön Tepe Beyazlar Gönen Kuşumu ?

Henüz Susurluk ihalesine gelmek kısmet olmadı ama gelmeyi düşünüyorum hangi gün oluyor ?

Geri