Sarı baska Kırmızı Baska

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedar_sago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sedar_sago

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aqt err
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Diğer
Sa Arkadaşlar abiler kardeşler benim sarı baskamla kırmızı baskam yumurtlamışlardı bu gün yumurtadan cıktılar dişi erkeğe nasıl yemler vermeliyim ek besinler filan sağlıklı olması için bi yardımcı olursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

Yavruyada ne gibi ilaçlar büyüyünce filan açıklarsanız iyi olur :)

s.a hayırlı olsun yeni kuşların. Yaavru kuşlarına istersen yavru hapı var onlardan verebilirsin. Anne-baba yada kırmızı renkte besi yemlerinden verebilirsin.

Çok saolasın benim yavrular daha kucuk oldugu ıcın ben o hapı yemlıge atsam anaç yiyip yavruya kusarsa etkisi olurmu ?

birde bu yavrular nasıl su içecek onun için küçük civciv sulugumu alcam ?

sanırım ilk defa yavru alıyosun bayaga heycan yapmıssın :) sen annesını babasını doyur yeter onlar yavrunun her ihtiyacını karşılar ayrıca sadece karışık yem vermen yeterli olacaktır bence...

Ya heycanlıyım tabi bi kere kara baskam vardı yumurtladı beklıorum cıkmasını 1 hafta bıttı erkek kaçtı :@
sonra bunların çiftleştiğini görünce onlarıda bekledim sonunda kısmet bu güneymiş :D allah hayırlı eder inşallah
zaten karışık yem hastaları buğday veriyorum yok ağzına sürmüyolar gidip karılık alıyorum

Geri