FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AYHAN KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜREDERİM KENDİNE İYİBAK SEVGİ VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM N.ÇAKIR..mertcanbrs' Alıntı:hımmm maşallah nadir abi allahım can pekliği versin
GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AYRICA GÜZELLİKLER GÜZEL VE İYİ İNSANLARIN GÜZEL KATKILARI SAYESİNDE GÜN YÜZÜNE ÇIKAR KIRMIZI BONCUKLU YAVRUDA BU GÜZELLİK VEİYİ NİYETİN ÜRÜNÜNÜN TA KENDİSİDİR SEVGİ VE SAYGILARIMLA N. ÇAKIR...ULUBATLI' Alıntı:SELAMLAR...
Arkadaşım yeni yılın yeni güzel resimleri için tşk..ALLAH hepsine can pekliği versin.özelliklede kırmızı boncuklu yavruna.MAŞALLAH...Bu arada Mahir ve SALİH kardeşlerimede selamlar.onlarında ellerine sağlık...Görüşmek dileğiyle...HOŞÇAKAL.
GENÇ VE GÜZEL KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMDAHA GÜZELLERİNE LAYIK OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM SAYGILARIMLAnskyigit' Alıntı:maşAllah diyorum başka bişi dfemiyorum süper kuşlar abi bol yavrular
MERHABA ADEM KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMSARIKAFALAR YENİYAVRULARDAN KARAKAFALARDA İSTANBULLU CEMALİN KUŞLARINDAN AÇIK OLARAK SÖYLEYEYİM BİRDE MKPAŞADAN HAYRETTİN ABİNİN KARABAŞLARINDAN HERKESİN HABERİ OLSUN SAYGILARIMLA CANIM KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK N.ÇAKIR.ademçakır' Alıntı:abim allah can pekliği versin maşallah herzamnki gibi gene fark yaratmışın ). aklımdayken sarı kafa kuyruklar yenimi abi sendeyken görmedin . birde karakafaların çok güzel onların nerden geldiğini çözdüm haberin olsunnn )))
ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLSUN N.ÇAKIR.Serkan BONCUK' Alıntı:Maşallah nadir abi baskaların da mükemmel hele renk tonajları iç açıcı allahım herşeyi gönlünce vversin Saygılarımla "SrKnbNcK
CENK KARDEŞİM GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN DİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.cenk capqin' Alıntı:maşşallah abi güvercinlerin güzelmiş
GEÇ YAZILMIŞ BİR CEVAP AMA EREN KADREŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMeren vırdınlı' Alıntı:maaşallah kuşların güzelmiş tüğleri kadar ömürleri olsun.
mrb tekrar ewet size söylediğimiz kuş o? iyimi nasıl buludunuz.iş yaparmı.. havacı...metinyigit' Alıntı:yukarıdan aşşahıya 4 ve 6. kuş erkek sarı baska kırmızı boncuklu kuş nerden aldınız o kuşu bir kan sokmuştunuz söylediydiniz bana 250tly aldık diye o kuşmu