Sarı Benekli Dişi (Gök Benekli Perçemli Erkeğin Kızı) Yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
www.sendeyim.com
Ad Soyad
orhan cesur
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Gök benekli perçemli erkeğin boz perçemli dişi ile çıkan yavrusu.
Kuş 3 aylık olup yeni başlıyor ve tüğe giriyor.
Bu video 14.09.2010 da çekildi.
Bugün 15.09.2010 da uçurdum 1 saat uçtu 11 sefer ve 12 taklaya kadar çıktı.
Tüğden çıktıktan sonra her geçen gün üzerine takla koyarak 20 ye kadar çıkarabilir.

[dailymotion]video/xetrar_sary-benekli-diyi-gok-benekli-perce_animals[/dailymotion]

masallah huzurla besleyin ucurun hazini alin seniye girdigi her yarista kupa bu kusun o zaman
paylasim icin tesekkurler

kuş kaha tam bitmemiş.. ayrıca bir kaç seferini gösteren biraz daha uzun metrajlı videolar yayınlarsanız seviniriz..

Re: KIRMIZI SİNEKLİ ALA

YAVRU GÜVERCİNLER MİYERE KAÇMAZ DEMİ

maaşallah cok güzel kuş...

ya kuşun neyini gördünüz de maşallah diyonuz ben serdar yurttaş ankara

Maşallah sağlıkla ve ağız tadı ile uçurun .. selamlarŞEREF

serdar yurttaş' Alıntı:
lutven video nun ustundeki yazi yi okuyun benim masallahim gordugumden cok okuduguma
saygilarla

serdar yurttaş' Alıntı:
sız vıdeoyu ızlemedınız sanırım ve sanırım baslıgada dıkkat etmedınız 3 aylık bır kus bu egerkı 3 aylık boyle ucan kusun varsa vıdeosunu koyun herkes ızlesın zamanla dahada guzel olacagına ınanıyorum ben bu kusun hayrını gorun orhan bey.

kalkışını göremedik ve konanakadar neyapıyor uzun süreli deil gidiş hattı güzel boşda çıkmaz

kardeşinden kalır yanı yok maşallah

Slm..

Yorum yapan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar bu kuşumun kanatları gelmek üzere. Geldikten sonra son halinide çekip koyarım.
Bazı arkadaşlar olumsuz yorum yapmış olabilir. Saygı duymak lazım. Kuşun neyi görmek istiyorlarsa buyursunlar gelsinler. Canlı görsünler...

Herkes kuşçu olamaz.
Eline güvercin alan ben kuşçuyum diyerek yorumlar yapıyor. Sorsan oyun kuşunu bilmez...

Kuşçuluk özel bir sanattır herkes yapamaz. Kuşun dilinden anlamak lazım. Beslediğin kuşun soyunu, kanını ve özelliklerini bilmek lazım.

Ben mezat kuşçusu hiç olmadım, olamamda. Olan arkadaşlarada saygı duyarım. Herkesin görüşü ve zevkleri farklıdır. Ne olursa olsun saygı ve hoş görüyü elden bırakmamak lazım.

Herkese sağlıklı ve güzel bir gün dilerim..

s.a arkadaşım herkes kuşçu olamaz hele böyle kuşa maşallah diyen beğenen hiç kuşçu olamaz. saygılar.

cenker45' Alıntı:
s.a arkadaşım herkes kuşçu olamaz hele böyle kuşa maşallah diyen beğenen hiç kuşçu olamaz. saygılar.
Siz Beğenmemiş olabilirsiniz.Herkesin oyun kuşu profili farklıdır.Saygı ve ahlak çerçevesinde isteyen herkes istediğini söyler.Ayrıca kimin kuşçu olup olamayacağınada siz karar veremezsiniz. :asla:

cenker45' Alıntı:
S A BEN BİR YETİŞTİRİCİYİM BU KUŞU BEGENDİM GÜLE GÜLE BESLE HAYRINI GÖR KARDEŞİM BU DURUMU BURAYA TAŞIYABİLMEK DE GÜZEL EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN MAŞALLAH SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
cenker45' Alıntı:
S A BEN BİR YETİŞTİRİCİYİM BU KUŞU BEGENDİM GÜLE GÜLE BESLE HAYRINI GÖR KARDEŞİM BU DURUMU BURAYA TAŞIYABİLMEK DE GÜZEL EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN MAŞALLAH SAYGILAR

A.s. çok teşekkür ederim sağolun. İnş. herkes istediği gibi kuşları besler.
Burda elimizden geldiği kadar kuşlarımızın iyi yada kötü videolarını paylaşıyoruz.

Videolar sadece kuş hakkında ufak tefek bilgiler verir. Canlı izlemek lazım.
Kuşlarım tüğden çıktıktan sonra izlemek isteyen olursa buyursun gelsin. (Emeğe saygı gösteren herkese kapımız açık)

orhancesur71' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
cenker45' Alıntı:

A.s. çok teşekkür ederim sağolun. İnş. herkes istediği gibi kuşları besler.
Burda elimizden geldiği kadar kuşlarımızın iyi yada kötü videolarını paylaşıyoruz.

Videolar sadece kuş hakkında ufak tefek bilgiler verir. Canlı izlemek lazım.
Kuşlarım tüğden çıktıktan sonra izlemek isteyen olursa buyursun gelsin. (Emeğe saygı gösteren herkese kapımız açık)
O RHAN kardeş herkes istedigi gibi kuş besleyemez dürüst insanlar paylaşmayı bilenler kendisi için istedigini her kes için isteyenler alçak gönüllü olup tevazzu gösterebilenler kendisini dev aynasında görmeyen lafını sözünü kendini bilen böyle olabilen her kes iyi kuş iyi dost iyi arkadaş bulabilir iyi kuşunda kralını besler hep böyle kal saygılar teşekkürler

cenker yanı ferhat bey zevkler renkler tartısılmaz asla sız begenmemıs olabılırsınız ama ben begendım dıye ben kuscu olamammı yanı ??? suana kadar acaba boyle kactane kus ucurdunuz ??? bence bos laflara gerek yok kusunuzu ucurun vıdeosunu koyun ınsanlar tebrık etsın yada sızın gıbı dusuncelerını bıldırsın herkes lafta 10 numara kuscu ama kımse vıdeo koyamıyo nedense lafta 10 numara kuscu ben orhan beyın kuslarını canlı canlı ızledım gebzeden bı tanıdıgımla gıdıp gayet guzeldı ve bazı kuscular gıbı sadece 1 tane kus degıl en az 5 kus ucurdu bızım ıcın emegınıze saglık orhan bey bu kuslar gercekten guzel bunları begenmeyenler bence posta beslesın saygılar.

Çok teşekkür ederim sağolun arkadaşlar.

Bu kuşçuluk böyle ben bildim bileli ::) adamın biri kuş uçur kuş allah için güzeldir. Belli özellikleri vardır.
Ama biri çıkar yaa bu kuşun neyini gördünüz maşallah diyorsunuz der :):)
Bizim gördüklerimiz iyi yada kötü olabilir sende daha iyisi varsa uçurur video koyarsın yada davet edersin gelir izleriz. Ancak kim olursa olsun ne beslerse beslesin bir emek vardır. Saygı duymak gerekir, eleştiri yaparkende dikkat etmek lazım. Gördüğü kadarıyla Kuşun eksilerini ve artı yönlerini yazmaktır yorum...

Ben uzun yıllardır hemen hemen aynı kuşlardan uçuruyorum. Bu siteye bir kaç tane video koydum.Koymadıklarımda çok var...

Ancak burda anlatmak istediğim şuydu Bir kuş (Gök benekli perçemli erkek 2,5 yaşında) var. Bu kuşu 2-3 tane dişiye vurdum ve yavrularının videolarını koydum. Bazıları 2 yaşında bazıları 5 aylık felan. Neye vurduysak altından gelen yavrular oynadı. Benim için iyi kuş budur. Sonuçta babaları dahil şu anda bile uçup oynuyor.

Birileri eleştiri yapabilir ama eleştiriyi lütfen kuştan anlayan arkadaşlar yapsın. Bilen arkadaşların yorumlarını dikkate alır, teşekkürlerimi sunarım.
Anlamayan arkadaşların yorumlarına cevapta vermem zaten.

İlerleyen zamanlarda 3-4 tane daha video koyabilirim.

s.a arkadaşlar neden bu kadar tepkilisiniz anlıyamadım. Siz kuşçusunuz ben kuşçu değilim arkadaşım oldumu.Lütfen kapatalım bu konuyu. saygılar.

cenker45' Alıntı:
s.a arkadaşlar neden bu kadar tepkilisiniz anlıyamadım. Siz kuşçusunuz ben kuşçu değilim arkadaşım oldumu.Lütfen kapatalım bu konuyu. saygılar.
Paylaşılan videodaki kuşa değilde yorum yapanlara yönelik eleştiri yaptığınız için.Sizin kuşçuluğunuzu sorgulamak bize düşmez.Eminim kötü niyetle yazmadınız fazla uzatmaya gerek yok.Saygılar
(Bu arada Çakmaklı yavrunun da yeni videolarını bekliyoruz)

maşallah güzel kuş başka video çekerseniz bizimle paylasın

şeref bey siz hangi semtte oturuyorsunuz kuşçu bir arkadaşım varda ismi şeref

kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a
orhanım
gülegüle beslemek nasip olsun.
maşallahları var. yola devam.

A.s. metinim...

sağolasın amin inş. herkese nasip olur..

Yakında yeni videolar da olur. Kuşun kanatları gelmek üzere sanırım 15 güne kadar gelir.

S.A. MAŞALLAH ALLAH gönlünüzce ucurmayı nasip etsin G.O.Paşadan Saygılar...

Re: Sarı Benekli Dişi (Gök Benekli Perçemli Erkeğin Kızı) Ya

Güzel fişek maşaallah. Güle Güle besleyin...

Geri