SARI BOYUN VE SARI BOZALI KELEBEK ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sozturk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
senol
Meslek
mali müşavir
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar Sarı-Kırmızı boyun ve Kafa kuruk Sarı Bozalı - Kırmızı Bozalı ve Sarı Komple ve Kırmızı Komple kelebek güvercin arıyorum. Makul ve mantıklı fiyatlar dahilinde ilgilenen arkadaşların irtibata geçmesini istiyorum. Manisa da ikamet etmekteyim. Manisa ve çevre iller olursa daha iyi olur.

şenol bey manisayı aradığınız kuşların yatağı olarak biliyoduk biz. izmir pazarında istediğiniz kadar bulabilirsiniz

İZMİR PAZARINDA SARI-KIRMIZI BOYUN VE SARI KIRMIZI BOZALI FİYATLARI NEDİR? BİRDE GÜVERCİNLERİ AMATÖR HOBİ OLARAK BESLİYORUM.BU YÜZDEN MANİSA FAZLA KUŞ ORTAMLARINDA BULUNMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM. BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞKKÜRLER.

sarı kırmızı boyunlar izmirde pek bulunmaz.ama sarı,kırmızı,mavi ve kara bozalı bulursun.fiyat kuşuna göre değişir. satmaya gelenden alırsan uygun fiyata denk getirirsin ama kafesçilerden 50 tl den aşağı mamur kuş bulamazsın

TEPELİ SARI BOYUN İSTİYRSANIZ GÖNDERDİĞİM RESİMLERE BAKIN.EĞER BEĞENİRSENİZBANA MSJ ATARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

arkadaşım merhaba,

Çift fiyatları nedir? Bzılarının sarılıklrı boyun altlarındda anck yine de siz fiatlarını nedir? bilgi alabilirmiyiz?

tşk.

linde sarı bozalı olan arkadaş yok mu?

senol bey sız bu tur kusların mehmet arkadasın dedıgı gıbı yatagındasınız ıllada bulamazsanız sıze yardımcı olmak ısterım

Geri