Sarı Boyun vs edremit kelebegi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lioncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

Lioncuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat
Meslek
Aylak
İlgi Alanı
Köpekler
ben birşey sormak istiyorum ben bu ay içinde edremite gitmek istiyordum 2.3 çift kuş almak için kelebek alıcaktım oyuna ve yumurtaya mayer sağlam 2.3 çift sarı boyun veya temiz tel kuyruk gözleri çakır ne kadar acaba die merak ediyorum almak istesem sarı boyun olmasada temiz tel kuyruk oyunlu kelebekler fiyatları nelerdir acaba ?

kelebek besleyen biri olarak edremitte kelebekler çok pahalıymış sarı boyunlar istanbuldada pahalı ama temız tel kuyruk bulabılırsın internette arastırsan satılık sarı boyun çok var piyasada selamlar

sarı boyun olmayabilir temiz tel kuyruk kara boyun tel kuyruk olabilir ama oyuna ve yumurtaya mayer olması önemli bu ay icinde gitmessem burdan biri ile anlaşabilirsem 2.3 çift oyuna mayer kelebek almayı düşünüyorum..

valla yardımcı olmaya çalışırım bende olmasa bile çevremizden ayarlamaya çalışırız

bende uzunköprülü olarak toprağıma yardımcı olmak isterim.herşeyine garanti verebileceğim sarı boyun tepeli kelebekler var istanbulda tanıdığım bir abide.sen fiyat olarak en fazla ne kadar verebilisin bana onu söyle bende ona göre sana bir takım ayarlamaya çalışayım.

bende tam bir fiyatlarını öğrenmek istiyorum fiyatları uygun olursa almak isterim ama olmassa bile oyunlu ve yumurtaya mayer uygun fiyattan 2.3 çift kelebek almayı düşünüyorum

takımı 100 ile 150 arası olur büyük ihtimal.

tşk 100tl bana uyar kısa sürede seninle irtibata geçmek isterim fakat benim ikamet ettigim yer edirne..

ılk oncelıkle slm lar bende ızmırde tellı kuyruk ve kırmızı ense boyun ve muskalı olanlardan beslıyorum 9 yıldır aynı kan ve edremıtten onde gelen ısımlerınden basladım bu cıns beslemeye,,,,aradıgın ozellıkte kuslar hem tellı kuyruk olacak hemde cakır goz bunlar edremıtte onde gelen ısımlerden alırsan bayagı pahalı bılgın olsun ama temız tellı kuyruk ıstersen arkadasın da dedıgı gıbı 100/200 arası bulabılırsın yakında kuslarımın resımlerını buraya eklıcem burdan gorebılırsın begenırsen yardımcı olmaya calısırım kolay gelsın

tabi görmek isterim hoşuma giderse almakta isterim...

şu anda zaten yavru zamanı olduğu için kuş bulmakta zor olur o yuzden boşuna edremite gitmek anlamsız olur bence biraz daha beklemelisin hemde havalar çok sıcakordan alıcağın kuşlar hawa değişiminden rahatsızlanıp ölebilirde o yusdenbiras daha beklemek daha iyi olur hem zaten şuan sarı boyunu herkes yapamadığından kuşlara dokunulmuyo bile çok paralar istiyolar g
üzel bi takım sarı boyunu edremitten 1500 tl ye alabilirsin o yusden dediğim gibi istanbuldada var ama fiyatlarda fazla fark yok bendede var bi takım sarı boyun bende üretme aşamasındayım...

bende şöle düşüyürodum sarı boyunların fiyatları yüksek olabilir ama ben sarı boyun olmasada kümesimde 2.3 çift veya 2 çift damızlık olarak telkuruk olabilir mavi boyun vs öle 1.2 çift kuş yapmak istiyorum oyuna ve yumurtasına mayer... benimle birlikte 1 arkadaşım daha almayı düşünüyordu ama ben sarı boyun değilde dedigim gibi tel kuyruk olabilir oyuna ve yumurtaya mayer olsun bana onlarda yeterli olur arkadaşım 1çift damızlık sarı boyun istiyordu 100 tl kadar alabilirdi kendisi benim için farketmez ben sarı boyunda değilde bana oyun olması önemli havada kendini belli etsin

hepinize tşk ederim yardımlarınız için inş kısmet olurda dedigim kuşlardan sizden almak isterim...

ılgıne tsk ederım dedıgım gıbı kuslarımın resımlerını eklıcem pc dekı bır sorun nedenıyle ekleyemıyorum en kısa zamanda halldeınce kelıcem ve ılgılenen arkadaslara yardımcı olmayı ısterım tum tellı kuyruk seven ve oyunlu kus seven arkadaslara yardımcı olmayı ısterım slm lar

Benim kümesimde 50 tane kelebek vardi bir gün ben kızıp düz kusa dönüs yaptım yani karisik bakmak istedim simdide kümesimde 2çift kelebegim kaldi ve yine 2.3 çift kelebek alip üretip uçurmak istiyorum resimlerini koyup ve satmak isteyenler ile anlaşıp 2.3 çift kelebek almak istiyorum.. su an sade tel kuyruk olabilir mavi kuyruk olabilir oyuna ve yumurtaya mayer olursa çok makbule geçer..

aradıgınız sarı boyun kelebeklerden arkadaş bi tek dişiyi 100 ytl ye aldı bu kuşlar görüntü ıtıbaruyıle hem güzel hemde biraz pahalı sanırsam bak bi takım sarı boyun kelebek resmı koyayım aradıgın bu renkmi acaba

Ekli dosyalar

• sar3ef1.webp
    sar3ef1.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 2,257
evet ama bizde 100 e kadar lazım burada fazla yok burda kara ve kırmızı cok benim arkadaşım damızlık almak istiyor benim icin tel kuyruk mavi kuyruk yamalıda olabilir ama oyuna ve yumurtaya mayer olması önemli ben yavrularını alıp sonra anası ve babası ile uçurucam...

arka tepe sarı boyun çift 100 tl ye var ise bende alabilirim saygılar

anlaşıldiki sarı boyunların piyasası çok pahalı bu yüzden ben telkuyruk çeşit olarak kafa kara karakuyruk mavi kuyruk cinsine yönelicem bu çiftlerinde heralde fiyatları tavan değildir

tel kuyruk daha makuldür fiyatlar, araman gereken özellikler ilk önce soyu takip edilmiş olmalı, kuyruklarındaki siyahlar sağdan ve soldan tam ortada olmalı, kara boyun yada sade lekesiz olmalı, oyunlu ve akıllı olmalı, sağlam bir damardan edinirsen çok güzel üretim yaparsın, kelebekler içinden en iyi yavru bakanlardır.ben iki çiftten 20 kuş yaptım,

bende üretmek istiyorum 2.3 çiftten üretim yapıp uçurmak istiyorum 2.3 çiftim vardı çalındı :S ne yazıkki şimdi kısmet olursa alıp üretim yapıcam..

yavru kızması sarı ve kırmızı boyun tepeli ve tepsiz mevcut ayrıca kara bayun tel kuyruk ve sade boyun tepeli ve tepesiz mevcuttur ilgilenen arkadaslar 0532 354 59 08 istanbul fiyat aralıgı 75tl 250 tl arası

aradığın telkuyruklar bende var.iki gözleri çakır herşeyine mayer.irtibat 05363096927

arkadaşım ben manisa akhisarda yaşıyorum bende sarı ense ayna kyruk besliyorum beslemek istiyosan çok temiz ayna kuyruk sarı enseler 300 lira ile 400 lira arasında deişiyo ama normal tel kuyruk siyah yada mavi istiyosan 100 liraya çifti belki daha ucuz bulabilirsin ama edremitten kuş almak çok zor emin ol tanıdığın yoksa bedavaya gitme alamassın çünkü kolay kolay satmıyolar daha geçen hafta gittik adam tek bir sarı enseye 500 lira diyo

evet çok doru dıyosun arkadasım boyunlu kuslardan bendede var edremıtte kuslar cok pahalı orda tel kuyruklar bıle cok pahalı daha gecende gorustuk havaya atıp ızletıp satanlar tek kuşa 200 tl ıstıyorlar selamlar

selamlar izmir güvercin pazarında her pazar 5 10 çifte yakın kırmızı ve sarı ense tepeli veya tepesizler geliyor. fiyatlarıda tepeliler 200 250 tl. tepesizler 80 150 tl arası değişiyor. ama saat 8 9 iyileri çoktan satılmış oluyor. bendede 3 çift kırmızı ense oldu. hem oyunları hem görünüşleri insanı tatmin ediyo. her keze tekrar selamlar. resimlerini yayınlıcam.

kardeş herşey yerinde iyidir.sen niyetlenmişsin almaya.git edremite uçurtup öyle al.iyi güvercin havada belli olur.aradığın kuşlar ucuz değil.böyle kuşlar ne pazardan alınır nede derneklerden.saygılar.

slm edremitte ikamet ediyorum ve güzel karaboyun telkuyruklarım var isterseniz fiyatı makul şekilde size temin edreim telkutruklar dönüş makinası uçururum izlersiniz haber bekliyorum

makul fiyat derken takım fiyatları ne kadar olur edremıtın neresındesın isim ne hazırda dönen var mı

SARI ense tepeli ak kuyruklar var bendede ama ben havada satıyorum onları karşıya oyunlu rahat 200 metre kesmeden oynuyorlar kara ve mavileride var mavileri hiç kesmiyor oyundan gelemiyorlar geri 2 gun sonra anca gelıyorlar

selam kardeş bende tel kuyruk var oyununa garantili istersen gelir hafadada vere bilirim fiyatları 400 500 arası ben izmirde besliyorum

Geri