Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben odabaşında oturuyordum şimdi şark görevi nedeniyle tunceli ilindeyim.kadir dediğin derneği işleten namı diğer deli kadir mi?benim bildiğim ında vardı sarı kırmızı boyun kelebekler.hatta Halil abiden de kuş almıştı o.isim çağdaş .
evet dediğim kişi namı değer deli kadir ben ondan aldım sarıları cokta memnunum on numara kuslar halıl abıyıde tanırım onunda kuslarını gordum guzel kusları var
benım ısmımde hasan
abi yaza doğru bende ikinci yuvayı yaptırıp orada trakya yerlisi ve kelebek beslemek istiyorum messenger adresini verebilirsen ordan daha ayrntılı konuşalım
evet tunceli de polis memuruyum.abinlerde polis memuru mu.görev yerlerini söylersen abinlerle tanışmayı isterim.onlarda senin gibi güvercin bakıyorlar mı?
MRB LAR KUŞLARINIZ GÜZEL GÖRÜNÜYOR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.
BEN BURSA M.K.PAŞADAN HAVACI SARI BOYUNLULARDAN TEPELİ OLMAYANLAR HAKKIND BİLGİ ALABİLİRMİYİM.
KELEBEK Mİ O KUŞLAR.VE FİYATLARI HAKKINDA BANA ÇİFT OLARAK ÖZEL MSJ. GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ.BİR ABİM İÇİN İLGİLENİYORUM. GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...
HAVACI...