turan_44
Üye
- Ad Soyad
- turan onaran
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turan_44' Alıntı:Kardeşim bunlar birer şaheser besleyen arkadaşın emeğine ve gönlüne sağlık,hüseyin kardeşim kuşlar arasındaki farklılıkları gördüm,ben nasıl bir çalışma yapmam lazım bildiğin gibi böyle düzenli kuşlar pek yok olanda vermiyor gösterdiğin ilgi ve alaka için çok ama çok teşekkürler,ALLAHA EMANET OL.SAYGILAR SELAMLAR
turan_44' Alıntı:hüseyin kardeşim düşüncelerin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler dediğin gibi zamanla çıkacak yavrularla düzenli çalışmalarla daha iyiye sahip olacağıma inanıyorum,yaza ALLAH nasip ederse yanına gelmeyi düşünüyorum,daha detaylı bilgi alışverişi ve en önemlisi senin gibi değerli dostlar edinmekve tanışmak istiyorum,kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL,SELAMLAR SAYGILAR
turan_44' Alıntı:nizam bey verdiğin bilgiler için teşekkürler, dediğine katılmamak mümkün değil,aynen yaşadım,altından çıkan yavru kuyrukta 3tel beyaz verdi, bakalım şimdi çıkan yavru nasıl olacak inşallah bu sefer istediğim gibi olur
SAYGILAR SELAMLAR