SARI ÇAKALLAR, BASKALAR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
SARIÇAKAL DEYİNCE....

Ekli dosyalar

• DSCN0212.webp
    DSCN0212.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,559
  • DSCN0268.webp
    DSCN0268.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,606
  • DSCF5155.webp
    DSCF5155.webp
    798.2 KB · Görüntüleme: 1,549
DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCF2276.webp
    DSCF2276.webp
    675.8 KB · Görüntüleme: 1,544
  • DSCF5095.webp
    DSCF5095.webp
    817 KB · Görüntüleme: 1,537
  • DSCF5170.webp
    DSCF5170.webp
    800.7 KB · Görüntüleme: 1,565
DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCF2272.webp
    DSCF2272.webp
    782.7 KB · Görüntüleme: 1,560
  • DSCF5090.webp
    DSCF5090.webp
    795.8 KB · Görüntüleme: 1,527
  • DSCF5064.webp
    DSCF5064.webp
    806.8 KB · Görüntüleme: 1,548
SONLAR

Ekli dosyalar

• DSCF5147.webp
    DSCF5147.webp
    664.8 KB · Görüntüleme: 1,549
  • DSCF5172.webp
    DSCF5172.webp
    817 KB · Görüntüleme: 1,479
  • DSCF5159.webp
    DSCF5159.webp
    641.3 KB · Görüntüleme: 1,458
ALLAH HEPSİNE CAN PEKLİĞİ VERSİN...Ellerinize sağlık .SELAMLAR...

way way nadir abim, nadir abimden İNCİLER , tek kelimeyle SÜPERR..

Maşallah nadir abi kuşlar konuşuyo yine allah bol yavrulu kümesler versin herşeye gönlünce olur inşallah Saygılarımla "SrKnbNck

Nadir abinin: Bu güzellikte nadiren bulunabilecek kuşları... Maaşallah abim hepside çok güzel, Allah gönlüne göre versin..

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

polllat' Alıntı:
Nadir abinin: Bu güzellikte nadiren bulunabilecek kuşları... Maaşallah abim hepside çok güzel, Allah gönlüne göre versin..

...........SİNAN ÖZTEKİN...........
SİNAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM N.ÇAKIR.

kuscuseyit' Alıntı:
selamunaleykum kuşlarından satılık olan varmı usta...cvp
MERHABA SEYİT KARDEŞİM KUŞLARDAN MUTLAKA SATILIK BULUNUR.İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

ULUBATLI' Alıntı:
ALLAH HEPSİNE CAN PEKLİĞİ VERSİN...Ellerinize sağlık .SELAMLAR...
GÜZEL İNSANLARIN GÜZEL YORUMLARI BİZLERİ HERZAMAN ONURLANDIRIR TEŞEKKÜRLER.

dushekimi' Alıntı:
way way nadir abim, nadir abimden İNCİLER , tek kelimeyle SÜPERR..
MEHMET KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER MUTLAKA MÜSAİT OLDUĞUNDA TATLI YEMEĞE BEKLİYORUM.N.ÇAKIR.

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah nadir abi kuşlar konuşuyo yine allah bol yavrulu kümesler versin herşeye gönlünce olur inşallah Saygılarımla "SrKnbNck
SERKAN KARDEŞİM ASKERLİK ŞİMDİ BAŞLIYOR SANA BAŞARILAR DİLİYORUM GÜZELSÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK N.ÇAKIR.

abii almanların çokk güzelmiş bendeki ruslarlaa değişmek istersen özelimden yazarsan sevinirimm :))..aklımdayken diğerlerine söz söylemeyee gerek duymadım abi onlar zati kendilerini aşmışlarr benim yazcağım iki satır kelimeyee ihtiyaçalrı yokk allahh c an pekliği vermesi dileğiyleee .

ademçakır' Alıntı:
abii almanların çokk güzelmiş bendeki ruslarlaa değişmek istersen özelimden yazarsan sevinirimm :))..aklımdayken diğerlerine söz söylemeyee gerek duymadım abi onlar zati kendilerini aşmışlarr benim yazcağım iki satır kelimeyee ihtiyaçalrı yokk allahh c an pekliği vermesi dileğiyleee .
KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇÖK SAĞOL KENDİNE IYI BAK AMCAOĞLU N.ÇAKIR..

HERKESE MRB LAR.
VALLAHİ BİRADERİM GİRDİ SİTEYE BİZE MEYDAN KALMADI YAHU.PAYLAŞACAK BİRŞEY BULAMUYORUM.
NE YAPICAM BİLMİYORUM BENDE ONUN KONULARINA YAZIYORUM TABİİ BUDA İŞİN ŞAKASI NE YAPALIM YÜKÜ PAYLAŞMIŞ OLUYORUZ.KUŞLARIMIZA GELİNCE ÇOK YOL ALINDI AMA DAHA İYİSİ İÇİN UĞRAŞ VERMEK GEREK.SİTEYE İLK KATILIŞIMDAN BU YANA EKLENEN VE SUNULAN KUŞLARDA KALİTE ÇOK YÜKSELDİ.BUDA NE KADAR YOL ALINDIĞINI KANITLIYOR.
HERKESE SAĞLIKLI BOL YAVRULU GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.SEVGİLERLE.
HAVACI...

havacı' Alıntı:
HERKESE MRB LAR.
VALLAHİ BİRADERİM GİRDİ SİTEYE BİZE MEYDAN KALMADI YAHU.PAYLAŞACAK BİRŞEY BULAMUYORUM.
NE YAPICAM BİLMİYORUM BENDE ONUN KONULARINA YAZIYORUM TABİİ BUDA İŞİN ŞAKASI NE YAPALIM YÜKÜ PAYLAŞMIŞ OLUYORUZ.KUŞLARIMIZA GELİNCE ÇOK YOL ALINDI AMA DAHA İYİSİ İÇİN UĞRAŞ VERMEK GEREK.SİTEYE İLK KATILIŞIMDAN BU YANA EKLENEN VE SUNULAN KUŞLARDA KALİTE ÇOK YÜKSELDİ.BUDA NE KADAR YOL ALINDIĞINI KANITLIYOR.
HAVACI...

Kesinlikle katılıyorum sana Mahir abi kuşlarınız abi kardeş olarak gerçekten mükemmeller hepsi birbirinden güzel sizin gibi kalite kuşçular varken bizde sizlere örnek alıp kendimize pay çıkarmaya çalışıyoruz Hepinize teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletiyorum SAygılarımla "SrKnbNcK

öncelikle selamlar.güvercinleriniz gercekten çok güzeller.sizde sarı veya kırmızı çakalların tepelisi bulunmuyormu?bilgilendirirsen sevinirim.bol yavrulu sezonlar.

gurcay10' Alıntı:
öncelikle selamlar.güvercinleriniz gercekten çok güzeller.sizde sarı veya kırmızı çakalların tepelisi bulunmuyormu?bilgilendirirsen sevinirim.bol yavrulu sezonlar.
MERHABA GÜRÇAY KARDEŞİM BİZİM SARI VE KIRMIZI ÇAKALLARIN TEPELİSİ KESİNLİKLE OLMAZ YANİ BURSA VE MUSTAFAKEMALPAŞA NIN GERÇEK IRKINDA TEPE ASLA OLMAZ AYRICA GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM N.ÇAKIR.SAYGILARIMLA.

Serkan BONCUK' Alıntı:
havacı' Alıntı:
HERKESE MRB LAR.
HAVACI...

Kesinlikle katılıyorum sana Mahir abi kuşlarınız abi kardeş olarak gerçekten mükemmeller hepsi birbirinden güzel sizin gibi kalite kuşçular varken bizde sizlere örnek alıp kendimize pay çıkarmaya çalışıyoruz Hepinize teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletiyorum SAygılarımla "SrKnbNcK
SERKAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZLERDE DOĞUŞTAN ÖĞRENMEDİK BUKUŞLARI ANCAK HR İŞTE OLDUĞU GİBİ ÖRNEK ALACAĞIN KİŞİYİ SEÇMEK ÇOK ÖNEMLİSENDE GÜZEL BİR KARDEŞİMİZSİN GÜZELŞEYLERE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HRŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE N.ÇAKIR.

havacı' Alıntı:
HERKESE MRB LAR.
HAVACI...
CANIM KARDEŞİM GÜZEL YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIMSIIN N.ÇAKIR...

Geri