FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SİNAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM N.ÇAKIR.polllat' Alıntı:Nadir abinin: Bu güzellikte nadiren bulunabilecek kuşları... Maaşallah abim hepside çok güzel, Allah gönlüne göre versin..
...........SİNAN ÖZTEKİN...........
MERHABA SEYİT KARDEŞİM KUŞLARDAN MUTLAKA SATILIK BULUNUR.İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.kuscuseyit' Alıntı:selamunaleykum kuşlarından satılık olan varmı usta...cvp
GÜZEL İNSANLARIN GÜZEL YORUMLARI BİZLERİ HERZAMAN ONURLANDIRIR TEŞEKKÜRLER.ULUBATLI' Alıntı:ALLAH HEPSİNE CAN PEKLİĞİ VERSİN...Ellerinize sağlık .SELAMLAR...
MEHMET KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER MUTLAKA MÜSAİT OLDUĞUNDA TATLI YEMEĞE BEKLİYORUM.N.ÇAKIR.dushekimi' Alıntı:way way nadir abim, nadir abimden İNCİLER , tek kelimeyle SÜPERR..
ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN.ertugondes' Alıntı:gerçektende fazla söze gerek yok tek kelime ile SÜPER!!!
SERKAN KARDEŞİM ASKERLİK ŞİMDİ BAŞLIYOR SANA BAŞARILAR DİLİYORUM GÜZELSÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK N.ÇAKIR.Serkan BONCUK' Alıntı:Maşallah nadir abi kuşlar konuşuyo yine allah bol yavrulu kümesler versin herşeye gönlünce olur inşallah Saygılarımla "SrKnbNck
KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇÖK SAĞOL KENDİNE IYI BAK AMCAOĞLU N.ÇAKIR..ademçakır' Alıntı:abii almanların çokk güzelmiş bendeki ruslarlaa değişmek istersen özelimden yazarsan sevinirimm )..aklımdayken diğerlerine söz söylemeyee gerek duymadım abi onlar zati kendilerini aşmışlarr benim yazcağım iki satır kelimeyee ihtiyaçalrı yokk allahh c an pekliği vermesi dileğiyleee .
havacı' Alıntı:HERKESE MRB LAR.
VALLAHİ BİRADERİM GİRDİ SİTEYE BİZE MEYDAN KALMADI YAHU.PAYLAŞACAK BİRŞEY BULAMUYORUM.
NE YAPICAM BİLMİYORUM BENDE ONUN KONULARINA YAZIYORUM TABİİ BUDA İŞİN ŞAKASI NE YAPALIM YÜKÜ PAYLAŞMIŞ OLUYORUZ.KUŞLARIMIZA GELİNCE ÇOK YOL ALINDI AMA DAHA İYİSİ İÇİN UĞRAŞ VERMEK GEREK.SİTEYE İLK KATILIŞIMDAN BU YANA EKLENEN VE SUNULAN KUŞLARDA KALİTE ÇOK YÜKSELDİ.BUDA NE KADAR YOL ALINDIĞINI KANITLIYOR.
HERKESE SAĞLIKLI BOL YAVRULU GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.SEVGİLERLE.
HAVACI...
MERHABA GÜRÇAY KARDEŞİM BİZİM SARI VE KIRMIZI ÇAKALLARIN TEPELİSİ KESİNLİKLE OLMAZ YANİ BURSA VE MUSTAFAKEMALPAŞA NIN GERÇEK IRKINDA TEPE ASLA OLMAZ AYRICA GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM N.ÇAKIR.SAYGILARIMLA.gurcay10' Alıntı:öncelikle selamlar.güvercinleriniz gercekten çok güzeller.sizde sarı veya kırmızı çakalların tepelisi bulunmuyormu?bilgilendirirsen sevinirim.bol yavrulu sezonlar.
SERKAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZLERDE DOĞUŞTAN ÖĞRENMEDİK BUKUŞLARI ANCAK HR İŞTE OLDUĞU GİBİ ÖRNEK ALACAĞIN KİŞİYİ SEÇMEK ÇOK ÖNEMLİSENDE GÜZEL BİR KARDEŞİMİZSİN GÜZELŞEYLERE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HRŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE N.ÇAKIR.Serkan BONCUK' Alıntı:havacı' Alıntı:HERKESE MRB LAR.
VALLAHİ BİRADERİM GİRDİ SİTEYE BİZE MEYDAN KALMADI YAHU.PAYLAŞACAK BİRŞEY BULAMUYORUM.
NE YAPICAM BİLMİYORUM BENDE ONUN KONULARINA YAZIYORUM TABİİ BUDA İŞİN ŞAKASI NE YAPALIM YÜKÜ PAYLAŞMIŞ OLUYORUZ.KUŞLARIMIZA GELİNCE ÇOK YOL ALINDI AMA DAHA İYİSİ İÇİN UĞRAŞ VERMEK GEREK.SİTEYE İLK KATILIŞIMDAN BU YANA EKLENEN VE SUNULAN KUŞLARDA KALİTE ÇOK YÜKSELDİ.BUDA NE KADAR YOL ALINDIĞINI KANITLIYOR.
HAVACI...
Kesinlikle katılıyorum sana Mahir abi kuşlarınız abi kardeş olarak gerçekten mükemmeller hepsi birbirinden güzel sizin gibi kalite kuşçular varken bizde sizlere örnek alıp kendimize pay çıkarmaya çalışıyoruz Hepinize teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletiyorum SAygılarımla "SrKnbNcK
CANIM KARDEŞİM GÜZEL YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIMSIIN N.ÇAKIR...havacı' Alıntı:HERKESE MRB LAR.
HAVACI...