SARI ÇAKALLARIM.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
SARI ÇAKALLARIMDAN BİRKAÇ GÖRÜNTÜ

Ekli dosyalar

• 31102008864.jpg
    31102008864.jpg
    407.7 KB · Görüntüleme: 1,656
  • 31102008862.webp
    31102008862.webp
    180.9 KB · Görüntüleme: 1,735
  • 31102008869.webp
    31102008869.webp
    138.4 KB · Görüntüleme: 1,651
Off Off Off, Kardesim Bunlar Ne, Valla Emeklerinin Karsiligini AliyorSun, Muhtesem Bir Kostum Muhtesem Bir Goruntu, Bir Cakal hayrani Olarak Ne Desem Azdir, Performans Gosteriyorlarmi? Bize Kuslarin Soylari Hakkinda Bilgi verirsen Memnun Oluruz,
Paylasim ıcin Tesekkurler.

Tebrikler çok göze hitap eden bir güzelliğe sahip tüylerinin düzgünlüğü paça yapıları ve hatta verdikleri
yavrunun parlaklığından belli çok güzel..
Sağlıklı ve kayıpsız günler diliyorum ...

Emeğinize sağlık.....

Denizli den Saygılar ve Selamlar
Mehmet Ekinci

Mahir kardeşim kuşlarını kırmadan ve bu derece mükemmel yetiştirdiğin için seni kutlarım.Sağlıklı günler dileği ile!
Süleyman AK

Selamlar
Mahir bey kuşlarınız maşallah çok güzel allah nazardan saklasın hava performansları nasıl bu konuda bilgi verirmisinz?

Slm. Mahir bey;
Maşallah kuşlarınız göz dolduruyor, bu kemalpaşaların kuyrukları beyaz olanlar, dahamı cok tutuluyo ? bende bunların mavileri vardı ,dönek diye almıştım pazardan.

gökay' Alıntı:
Slm. Mahir bey;
Maşallah kuşlarınız göz dolduruyor, bu kemalpaşaların kuyrukları beyaz olanlar, dahamı cok tutuluyo ? bende bunların mavileri vardı ,dönek diye almıştım pazardan.

Sevgili Gokay Kardesim,
Kafa KESME olarak boyundan yukari beyaz, Kanatlarin uc kisimlari beyaz, Kuyruklar Beyaz Pacalain Altindan Hafif renk karisimi ile Pacalari Beyaz -----> Bu Kuslar Aslinda Kemalpasa Olarak Degilde, Renklerine GOre Mavi,Kırmızı,Sarı,Kara Cakal Olarak Adlandırılmaktadır, Dİger Isimleride KESMEBAŞ'tır,

Kemalpaşa dedigimiz Kuslar ise, Kafa Tam BASKA, Kanatlarin Uc kisimlari Beyaz, Kuyruklar Kusun Ana Rengi ile Ayni Olucak, Pacalar Dizden Aşşagı Beyaz, Olucak.

Birde, Mavi KESMEBAŞ (MaviCakal) Goruntusunde Olan Pacali DOnekler Bulunmaktaidr, Bu Pacali DOnekleride, Gozlerinden, Bel ustunden, ayirt edebiliriz.

Umarim Sana Burda Kemalpaşa , Cakal ve Mavi Pacali Donek Farkini Anlatabilmisimdir,

kostum olarak cok guzel kuslar allah nazardan saklasin masallah birde havada da bu guzeligi oyunla tamamliyorsa baskada birsey istenmez zaten... masallah guzel kuslar...

maşallah çok şekil kuşlar bol yavrular alman dileğiyle. kümeste gayet temiz ve ferah bir kümes gibi .. resimlerden belli:d

HERKESE YORUM VE GÖRÜŞLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. YA GERÇEKTEN ÇOK EMEK VERİYORUM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL.
İZNE AYRILDIĞIM ZAMAN HEMEN HEMEN BÜTÜN VAKTİM ONLARLA GEÇİYOR.YERLERDİ GÖZLERDİ EŞTUTTURMAK FALAN GERÇEKTEN ÇOK UĞRAŞ VERİYORUM.
AMA ALDIĞIM YAVRULAR VE KUŞLARIN DURUMU BENİ SEVİNDİRİYOR.
ÇAKALLARIM KENDİ YAVRULARIM ÜÇ FARKLI DAMARDAN OLUŞUYOR.
ANNELERİ BENDEN BABA VE AYRI BİR ERKEK SEVDİĞİMİZ ABİLERDEN.AMA HEPSİ SOYLU KUŞLAR.
PERFORMANSA GELİNCE KUŞLARA İKİ YADA ÜÇ HAFTADA DA BİR GİDEBİLİYORUM.HEPSİ SALMADA BAKILIYOR YANİ ANLIYACAĞINIZ KUŞLARIM DIŞARIYA SALINIYOR. FAKAT UÇURULMUYOR. O YÜZDEN HAVADAKİ PERFORMANSLARINDAN PEK BAHSEDEMİYECEĞİM.
AMA GÖRDÜKLERİM OLDUÇA İYİYDİ.
HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER...

M.K.PAŞADAN HAVACI...

mahir abi sarı çakallara hasta oldum, helal olsun süper yapmışsın damarı. merak ettiğim şu elinde bulunlardan bir çift edinmek istesek fiyatları nerelerde sen bilirsin, mavisini kırmızısını siyahını buldumda bu sarılardan bulamadım bulduklarımda yamalıydı, bilgilendirirsen sevinirim.

maşallah güzel kuslar allah bızede nasıp eder inşallah

Geri