SARI GALACA DÖNEK OLDUGUNU BİLİYORMUSUNUZ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekiryurtsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir Yurtsever
Meslek
Aşçı
İlgi Alanı
Köpekler
SARI GALACA DÖNEKTİR.
ENDER RASTLANAN BİR RENKTİR.
YAVRULARI ALTTAN SARI GELİYOR İLGİNENLERİ YARDIMCI OLURUZ.

Ekli dosyalar

• IMG-20120209-WA0009.webp
    IMG-20120209-WA0009.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 2,184
bende de vardı ilk aldığımda kimse inanmamıştı ama performans olarak beni tatmin etmemişti

sarı dönek dediğiniz bu kuşları kostüm için çıkartıyolar.dönekle sarı dolapçıyı eşleyerek

KUSLAR ORJİNAL DONEKTİR DOLAPCİ KİRMASİ DEGİLDİR 3 YİLDİR BENDE 10 takim var yavrularda ayni kendileri gibi atar

Selamınaleyküm
Bekir arkadaşım ben bu resme bakarak bu kuşa dönek diyemem bu senin kuşlarının altından çıkmış olabilir ama daha önceden bu kuşlar nelerle kırılmış bilemeyiz.Geçenlerde dönücüırklar form sitesinde genetik bölümünde yanlış hatırlamıyorsam.Atilla Bilici abimizin bir denemesi var.Bangonun altından dönüş performansı güzel karagalaca dönek nasıl çıkar.Resimlerle Ayrıntılı biçimde onu sıkılmadan okumanı tavsiye ederim.Saygılarımla.

ben bu kuşların ortaya nasıl çıktığını söylemek istedim.altından aynı kendisi gibi yavru gelmesi ilk ortaya çıkış noktasını değiştirmez.

Bu Normal Kırmızı Galaça Sarılığı Nerede Onu Anlamadım? ..

Kırmızı Galaça Dönekler Çapraz Edilmiş kuşlar değillerdir. Kırılmış kuş değildir. Bende Kara Galaça Dönekler Var Kırmızı Galaça Yavru Veriyor. Eski Kuşlarda vardı düz beyaz kara galaçalardan gelme onlardamı kırılmıştı? Düz Beyaz. Ana Baba Kara Galaça ?

Peki Siz PEMBE Gördünüz mü?

Fotoğraf paylaşmıycam sadece gören oldumu? Safkan dönek anası babası kırmızı galaça evet kendisi de pembe galaca.

Geri