Sarı Gözlü Dumanlı.(RESİMLİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Dumanlı'nın sarı gözlü olması bir kusurmudur?Nelerden geldiğini gösterir.Bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2012-03-25 18.45.28.webp
    2012-03-25 18.45.28.webp
    697.2 KB · Görüntüleme: 1,383
  • 2012-03-25 18.44.47.webp
    2012-03-25 18.44.47.webp
    684.7 KB · Görüntüleme: 1,268
Maşallah çok güzel, güle güle besle ve uçur tüyü kadar yaşasın,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

İKİ AYNI MESAJ SAYFA DÜZENLENDİ

Maşşallah Hakan güzel kuşmuş güle güle besle.Ama bantlama işini becerememişsin.

Kuşun bu şekil bantlanması teleklerini bozar çözerken.Kanatların en elt kısmında kanat üstü tüğlerinden bantı dolandırırsan

telekler zarar görmez.

Selamlar sağlıcakla kal.

Elbette kusur değildir.
Ve buna bakarak burdan gelmedir bu memleketin kuşudur demek mantıklı olmaz.
Güle güle besleyin,uçurun kendiniz gözlemleyin.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzel, güle güle besle ve uçur tüyü kadar yaşasın,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA
Teşekkürler Ramazan abi.Sağolasın.
şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Hakan güzel kuşmuş güle güle besle.Ama bantlama işini becerememişsin.

Kuşun bu şekil bantlanması teleklerini bozar çözerken.Kanatların en elt kısmında kanat üstü tüğlerinden bantı dolandırırsan

telekler zarar görmez.

Selamlar sağlıcakla kal.
Teşekkürler Şenol abi.Evet abi biraz acele ettim bantlarken farketmemişim.Tek başıma bantlaması gerçekten zor oluyor.En kısa zamanda değiştircem bantı.Sağolun.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Elbette kusur değildir.
Ve buna bakarak burdan gelmedir bu memleketin kuşudur demek mantıklı olmaz.
Güle güle besleyin,uçurun kendiniz gözlemleyin.
Teşekkür ederim Ömer abi.Uçurup gözlemlicez.Sağol.

SARI gözden kasıt hafif TURUNCU ya kaçan bir renk mi dir özellikle sivas sarı göz meşhur sanırım orjinal net resmi olan varsa bilgilendirebilirmi

Güzel kus
hayirli olsun.
bantlama bazen zor oluyor birde kus kiprasmasi yokmu :dans:

s.a sarı gözlü kuşların sivas ırkına ait olduğu söylenilir..resimdeki kuş muhtemelen kırma bi kuştur sivas da bile safkan sivas kuşunu bulmak zor diyorlar.
kuşun safkan olduğu uçuş sitilinden vücut kafa ayak yapısından anlaşılır..benim kümestekilerinde pek çoğu sarı göz olduğundan biraz araştırdım ordan biliyorum..
önemli olan kuşun göstermiş olduğu performans geri kalanı boş laf..
senin bu sarı gözü sormandaki amaç sarı gözlü kuşların kostüm bozmasıyla ilgiliyse eğer sen kuşu beğeniyorsan kim nederse desin boşver
benimde başıma geldiği için yazıyorum o zaman için çok kızmıştım hem kendime hemde karşı tarafa
bi arkadaşım telefon açtı yanımda bi arkadaş var müsaitsen sana geleceğiz tamam gelin dedim biraz muhabbet ettik misafir 30 yıllık kuşcuyum diyor ne kuşlar oynattık falan filan uçan varsa kaldırda seyredelim dedi ya dedim bizim kuşlar sana karga gelir olsun bi iki takla görelim.
perçemli sarı göz erkek bi dumanlı kaldırdım kuş uçarken soruyorum nasıl iyimi iyi iyi
kuş indi şunu yakalada bi bakalım dedi kuşu verdim eline bu sarı göz beli kirli yaramaz dedi.baya kızdım oyununa bi şey söylese tamam

ulucinar' Alıntı:
SARI gözden kasıt hafif TURUNCU ya kaçan bir renk mi dir özellikle sivas sarı göz meşhur sanırım orjinal net resmi olan varsa bilgilendirebilirmi
Resmini koycam şimdi.
Mechelen' Alıntı:
Güzel kus
hayirli olsun.
bantlama bazen zor oluyor birde kus kiprasmasi yokmu :dans:
Teşekkürler.Aynen öyle zor bantlanıyor.
SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a sarı gözlü kuşların sivas ırkına ait olduğu söylenilir..resimdeki kuş muhtemelen kırma bi kuştur sivas da bile safkan sivas kuşunu bulmak zor diyorlar.
kuşun safkan olduğu uçuş sitilinden vücut kafa ayak yapısından anlaşılır..benim kümestekilerinde pek çoğu sarı göz olduğundan biraz araştırdım ordan biliyorum..
önemli olan kuşun göstermiş olduğu performans geri kalanı boş laf..
senin bu sarı gözü sormandaki amaç sarı gözlü kuşların kostüm bozmasıyla ilgiliyse eğer sen kuşu beğeniyorsan kim nederse desin boşver
benimde başıma geldiği için yazıyorum o zaman için çok kızmıştım hem kendime hemde karşı tarafa
bi arkadaşım telefon açtı yanımda bi arkadaş var müsaitsen sana geleceğiz tamam gelin dedim biraz muhabbet ettik misafir 30 yıllık kuşcuyum diyor ne kuşlar oynattık falan filan uçan varsa kaldırda seyredelim dedi ya dedim bizim kuşlar sana karga gelir olsun bi iki takla görelim.
perçemli sarı göz erkek bi dumanlı kaldırdım kuş uçarken soruyorum nasıl iyimi iyi iyi
kuş indi şunu yakalada bi bakalım dedi kuşu verdim eline bu sarı göz beli kirli yaramaz dedi.baya kızdım oyununa bi şey söylese tamam
Aleyküm selam.Valla merak ettiğim için foruma sorayım dedim.Daha uçurmadık inşallah uçurcaz.Kostüm bozması benim için önemli değil.

Yeni Resimler.Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 2012-03-26 18.08.11.webp
    2012-03-26 18.08.11.webp
    758.6 KB · Görüntüleme: 1,043
  • 2012-03-26 18.07.29.webp
    2012-03-26 18.07.29.webp
    726.9 KB · Görüntüleme: 1,028
  • 2012-03-26 18.08.07.webp
    2012-03-26 18.08.07.webp
    785.1 KB · Görüntüleme: 1,040
evet sarı göz den kasıt benim dediğim gibi biraz turuncuya kaçıyor ben de de var da o yüzden sordum aynı bu renkte gözleri tabiki göz rengi ne derece önemlidir bilinmez ama oyun olduktan sonra kuşun gözü şöyle kaşı böyle diyemeyiz teşekkürler

Selamlar, Sivas'ta hediye olarak verilen taklacılardan birinin göz rengi ; yöreye ait güvercinlerin göz renkleriyle ilgili fikir verebilir. Saygılar .

Ekli dosyalar

• 71.webp
    71.webp
    711.5 KB · Görüntüleme: 1,112
ulucinar' Alıntı:
evet sarı göz den kasıt benim dediğim gibi biraz turuncuya kaçıyor ben de de var da o yüzden sordum aynı bu renkte gözleri tabiki göz rengi ne derece önemlidir bilinmez ama oyun olduktan sonra kuşun gözü şöyle kaşı böyle diyemeyiz teşekkürler
Yorum için teşekkürler.
zogoz' Alıntı:
Selamlar, Sivas'ta hediye olarak verilen taklacılardan birinin göz rengi ; yöreye ait güvercinlerin göz renkleriyle ilgili fikir verebilir. Saygılar .
Benziyor.Uçurup görcez inşallah kaçırmayız.Kış yavrusuymuş yeni kızıyor eşleyip öyle salcam.Yorum için teşekkürler.

Geri