Sarı kafa, bal kafa diye bir cins yok.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zahirbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zahirbaba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zahir önen
Meslek
şelale peyzaj
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar besleyene bakana saygım var besleyin bakmaya devamedin ama bu kuşlara bu kadar abartmayın çünkü bu bir geçiş ırkıdır böle bir cins kuş yok. Sadece bizim kumaddiyat için besleyen kuşbazlrın dönem dönem çıkardığı bir modadır. Hatırlayın bir ara beyaz ön tepe yetiştire ceğimdiye millet kendini parçalıyodu deli paralar isteniyordu. şimdi 10 liraya her kuşçuda pazarda dolu.
1000 ytl 2000 ytl gibi deli paralardan bahsediyorlar sarı kafalar için.Ben 15 yıldır miski sabuni besliyorum 1998-2003 seneleri arası bir öntepe modası çıkmıştı millet öntepe miski sabuni ve mavilere saldırıyordu.
Ben zamanında ki şimdi hala öyle bir kuşum kafada veya esede bal atsa üzülürdüm eş iyi tumadı diye kuşuda kimse duymasın diye çocuklara verirdim.
Böyle kuşçuların dernekçilerin CAMBAZLARIN peşinden gitmeyin ne seviyorsaz onu besleyin.Bakabildiğiniz kadar kuş besleyin ve en önemlisi çocuklara kuş sevgisini aşılayın

merhaba yanlış anlamayın ama bu kuşları soy haline getiren emek verenlerde var,altından alada çıksa seveceksin kuşculuk illalarla olmuyor okadar para verecek gücü varsa versin,yoksa kendi üretene kadar yılları geçsin bu iş böyle kimi üretir,kimide hazırına parasını basar alır.bende bozkirli takka perçem yapayım dedim ama çok zaman alıyor :kitap: ve saf kuş bulmakta zor.hazırı varken.sağlıcakla kalın :slm:

Geri