sarı kafa kula

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmethabil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmethabil
Meslek
takı tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Sarı kafa kulalar sizce nasıl yavrularından birini arka tepe veriyor

MEHMET BEY ÖNCELİKLE MAŞALLAH SAĞLIKLI GÖRÜNÜYORLAR KUŞLARIN ÜÇ YERİNİ İNCELEDİM, BANA GÖRE ELİFLERİ YANİ KEMERLERİ YADA SİZ NASIL DİYORSANIZ SİYAH ÇİZGİLERİ BELİRGİN BACAK YAPILARIDA ÇOK İYİ SADECE SARI KAFA SARI GÖĞÜS YANİ KINALI GÖĞÜS OLMALARI BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ ELİME GEÇEN HER NEKADAR KINALI GÖĞÜS KUŞ OLDUYSA HİÇ BİRİNDEN İYİ BİR PERFORMANS GÖREMEDİM YİNEDE DENEMEYE DEĞER HAYIRLI OLSUN

Bu kuşların annesi sarı kafa sabuna babasi kaplama miski kuşların yavrularını caprazliya caprazliya buralara geldi asıl soy sahibi bi abimiz şimdilik onun soyuyla devam ettiricem yavrularindan biri arka tepe sarı kafa kula veriyor kuslar taban taklali cikiyor performansları iyi sayılır izledim ama ucurmaya kiyamiyor

mehmethabil' Alıntı:
Bu kuşların annesi sarı kafa sabuni babasi kaplama miski kuşların yavrularını caprazliya caprazliya buralara geldi asıl soy sahibi bi abimiz şimdilik onun soyuyla devam ettiricem yavrularindan biri arka tepe sarı kafa kula veriyor kuslar taban taklali cikiyor performansları iyi sayılır izledim ama ucurmaya kiyamiyor

Geri