Sarı Kafar Sarı Kuyruk Kelebek Satan varsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan macrem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

macrem

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerem göcen
Meslek
serbest
İlgi Alanı
sarı kafa sarı kuyruk
kırmızı kafa kırmızı kuyruk

Kuşlar Kafa kuyruk olması gerek sadece kafa aramıyorum

kafa ile kuyruk renkleri aynı olması istiyorum

arkdaslar Fayiş fiyatlarla satan canbazlar lütfen Bosuna ne kendini yorsun nede benim zamanimi aLsın

0530 821 52 26 msj olarak ta siteden yollıyabilrisiniz mesajlarınızı

Re: Sarı Kafar Sarı Kuyruk Kelebek Satan varsa 0530 821 52

Arkadaşım bir kere kalite ucuza alınmaz.Aşagıdaki üslubunu düzelt fiyat verilir işine gelmezse almazsın.Kimse kimseye zorla kuş satmaz.

Neden zorunaza gittiki 5 milyarami kuş satıyorsunuz sizde ?

kerem öncelikle yaşını bir düzelt, gerçek yaşın meydana çıksın. 2. olarak da istediğin kuşlar saf kan kuşlar, kırılmamış kuşlar, bu kuşların belli bir piyasası yok, mesela selanik dersin çifti 200 liradır bilinir, karakuyruk dersin çifti 100 liradır bilinir, bursa oynarı dersin çifti 300 dür bilinir. ama kafa kuyruk olucak çeper olmayacak saf temiz olacak işte buna 100 diyen de olur 500 diyen de olur, buna fahiş fiyat diyemezsin, bilindik çifti 200 liraya giden kuşa 500 diyen olursa buna fahiş diyebilirsin..

Umarım, kesene uygun, istediğin kuşları tez zamanda bulur, yavrularını alır beslersin.

benim fayiş fiyat dediğim olay 100 ile 500 değil miktar önemli deil ben istediğim gibi kuş olsun bin lirada veririz sıkıntı dğeil. ama ben Canbazlar yazmasın dedim demekki arkdaısn zoruna gitti arkdasın yapabilicek bişe yok halende konu günceldir arkdaslar. alış veriş yapıyoruz bu siteden bizi bilenler bilior. saten liman sen tanımasanda olur kardeşim ..

S.a yavru kaplama miski var ama tek ayak bilegi dönmüş biraz

Üsluplara dikkat fiyat verilir kuşlar görülür beğenilir ya da beğenilmiz.Saygısızlığa gerek yok yaş sınırlarına dikkat doğru yazanlar için..

Moderatör bey slm,
Eger sizde bu arkadaşın üyeliğini burda tutuyorsanız ben bisey demiyeceğim.
Benim yazdığıma bakın birde onun yazdıklarına bakın lütfen arkadaşa gereken cevabı yazın, benim sadece arkadaşa yazdığım kimse kimseye durup duruken canbaz diyemez yanlışşam düzeltin.
Kerem size gelince zoruma gitme falan yok üstüme alıncak biseyde yok senin yazdığın tüm arkadaşlara savunmam herkes içindi.Ama yinede senin seviyene düşmem.

Ben Kelebek(saya) bölümününle ilgileniyorum şikayetinizi ileticem.

Geri