Sarı Kırmızı Mavi Kelebek Alınacaktır İstanbul içi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaaRKnEss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

DaaRKnEss

Üye
www.redtasarim.net
Ad Soyad
Onur Akyaz
Meslek
Müzisyen
İlgi Alanı
Kuşlar
merhaba arkadaşlar sarı samur , kırmızı , ve mavi renkte olan kelebekler'den arıyorum kümesimin çalınmasıyla elimdeki soyu kaybettim tekrardan bu cinste renkte kelebekler arıyorum fiyat resim ile bilgilendirirseniz sevinirim. İstanbul'da elden teslim daha uygun ama il dışı olursada havale ile alabilirim. alttaki kuşlardan elinde olanlar satarsa ilgilenirim.

img_7849.jpg

img_7107.jpg

file.php

konu günceldir satan arkadaşlar resim ve fiyat ile ulaşırsa sevinirim.

satılık kuşların resimlerini koyma şansınız varmıdır acaba ?

düz kırmızi erkek renk olarak resimdekilerin aynısı dişisi kırmızı kırlangıç var istanbul k.çekmece

dedektif45' Alıntı:
düz kırmızi erkek renk olarak resimdekilerin aynısı dişisi kırmızı kırlangıç var istanbul k.çekmece

fiyat nedir hocam ?

onur sıteye bıraktıgın resımlerı gördum ara benı telden bu saya kelebek ırkı bunların damarı bızdedr kendını yorma her rengı var.

sen istanbulun neresindesin eğer yakınsak kuşların fotolarını gösterebilirim yada msn den fotolarını yollayabilirim ırk olarak sarılar kırmızılar vede mavi başlar var hangilerini istersen bakarsın arkadaşım

Merhabalar,
biraz önce sitenin satılık kuşlar bölümüne ilen bıuraktım.Resimlerive fiyatı bulunmaktadır. İlgilenirsen 15,11 tarihinde ücretsiz olarak ambarlı veya hadım köy olarak gönderebilirim.
Saygılar

ceykoxx' Alıntı:
Merhabalar,
biraz önce sitenin satılık kuşlar bölümüne ilen bıuraktım.Resimlerive fiyatı bulunmaktadır. İlgilenirsen 15,11 tarihinde ücretsiz olarak ambarlı veya hadım köy olarak gönderebilirim.
Saygılar

sarılar tam aradıgım tonda hocam 2 adet daha dişi varmıdır elinizde ? bendede şuan 1 erkek var dişi sıkıntısına girerim diger türlü.

dedektif45' Alıntı:
sen istanbulun neresindesin eğer yakınsak kuşların fotolarını gösterebilirim yada msn den fotolarını yollayabilirim ırk olarak sarılar kırmızılar vede mavi başlar var hangilerini istersen bakarsın arkadaşım

İstanbul Alibeyköy'denim hocam mail adresi yayınlamak yasakmı bilmiyorum ama özelden göndericem.

Eger istersen bir cift sarı komple damızlık verebilirim.fiyat 500 tl.kusların fotoları kelebek ırkında mevcut.

limancı' Alıntı:
Eger istersen bir cift sarı komple damızlık verebilirim.fiyat 500 tl.kusların fotoları kelebek ırkında mevcut.

kuşlarınız cok güzel hocam lakin fiyat bana göre biraz fazla.

Geri