Sarı Taklacı Takım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser_733
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eser_733

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eser Özdemir
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Merhaba,

Arkadaşlar bu takım elime yeni geçti taklacı kuşlardan anlamadığım için sizlere sormak istedim bu kuşlar nasıl sizce cinsleri nelerdir, standartları nelerdir, bu takımın değeri sizce nedir ? teşekkürler.

Resimleri büyülterek bakınız, boyutu biraz büyük açılması biraz sürebilir.

dscf1134ji4.jpg

dscf1132wg4.jpg

Re: Taklacı Takım

Merhaba; Ankara ve çevresinde bu kuşlar sarı diye anılır. Resimdeki kuşlar sağlıklı ve güzel hayvanlar. Taklacılarda aranan özellikler havadaki hünerleri ile belli olur uçurup görmen lazım onun dışında paça ve vücut yapıları yerinde inşallah sana hitap eder güle güle besle güzel kuşlar.

Allah razı olsun kardeşim aydınlattığın için ben bunları 35 ytl aldım.

Abi kuşların çok çok güzel görünüyor allah nazardan saklasın...

kuslar güzele benziyor hayırlı olsun .

bizim burada ona portakal denir sarı diyede anılır oyunu havada belli olur ama fizikleri güzel maşallah

Kuşların tam birer takım
Bende rengi rengine beslemeyi severim
Allah nazardan saklasın
Güle güle Besle
531 584 34 72

şahin bey sağolun ama kuşlar malesef artık elimde değil ilk uçurmamda ikiside kaçtı bu kuşlar hiç ehli değildi aldığımda 2 hafta ölüm orucu tuttular kendim elimle besledim günde 2 öğün, dolaplarına hiç girmez çatıda geçirirlerdi tüm gününü ve hiç kıpramazlardı kümeste beslemişler bu kuşları zamanında soldakini dişi sanıyordum aldığımda da öyle söylediler ama 2 side erkek çıktı ne ilginçtirki aynı yuvada kavga etmiyorlardı 2 sinide zar zor çift ettim yumurta gördürdüm dolaba alıştırdım derken ilk kalkışta 2 side gitti birdaha gelmedi

Geri