umut coşkun
Üye
- Ad Soyad
- Umut COŞKUN
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muygun' Alıntı:kardeşim aradığın akkuyruk sarılardan bulmuşsun hemde eşli sanırım.güle güle besle
muygun' Alıntı:sağol kardeşim Denizliden mi buldun?valla çok hoş duruyolar sadece kuyrukları beyaz heralde?you tube de görmüştüm bunların kırmızı,siyah ve mavisini arada tektük sarı da vardı.çoğalt bakalım sen.
muygun' Alıntı:altlarından işallah kendileri gibi gelir yavrular.konuştuğumuz o adamdan mı aldın?bulunması zor bi kuş hemde eş eşine iyi bulmuşsun.tüyleri kadar yavru almanı dilerim .kuşun böylesi her kümese yakışır.senin gibi dolapçı hastalarına daha bi yakışır.
Eyvallah kardeşim.hadi işallah bakalım ürerlerde.dolapta sıkıntı yok dimi?garantili aldın umarım yada biliyosundur sen.umut coşkun' Alıntı:muygun' Alıntı:altlarından işallah kendileri gibi gelir yavrular.konuştuğumuz o adamdan mı aldın?bulunması zor bi kuş hemde eş eşine iyi bulmuşsun.tüyleri kadar yavru almanı dilerim .kuşun böylesi her kümese yakışır.senin gibi dolapçı hastalarına daha bi yakışır.
Yavrularınıda gördüm hocam 3 tane hepside aynen kendileri gibi.Yok başka bi arkadaştan buldum valla ben tek erkek arıyodum eşiyle birlikte benim tek erkek için düşündüğüm fiyatı isteyince körün istediği bir göz allah verdi iki göz misali oldu anlıycan.Eyvallah hocam inşaallah senin kümesede yakışsın 1 çift bunlardan.