SARIÇİL DOLAPÇILARIM (DENİZLİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
.

Ekli dosyalar

• IMG_0555.webp
    IMG_0555.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,897
  • IMG_0571.webp
    IMG_0571.webp
    4.8 MB · Görüntüleme: 1,841
  • IMG_0564.webp
    IMG_0564.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,925
.

Ekli dosyalar

• DSCN1697.webp
    DSCN1697.webp
    915 KB · Görüntüleme: 1,917
.

Ekli dosyalar

• DSCN1700.webp
    DSCN1700.webp
    966.3 KB · Görüntüleme: 1,909
.

Ekli dosyalar

• IMG_0542.webp
    IMG_0542.webp
    4.4 MB · Görüntüleme: 1,890
kardeşim aradığın akkuyruk sarılardan bulmuşsun hemde eşli sanırım.güle güle besle

muygun' Alıntı:
kardeşim aradığın akkuyruk sarılardan bulmuşsun hemde eşli sanırım.güle güle besle

Uzun süre sonra buldum eşliler evet hatta şuan ensedeler beğendiysen çıkan yavrulardan beğendiğini ayarlarım kardeşim.

sağol kardeşim Denizliden mi buldun?valla çok hoş duruyolar sadece kuyrukları beyaz heralde?you tube de görmüştüm bunların kırmızı,siyah ve mavisini arada tektük sarı da vardı.çoğalt bakalım sen.

muygun' Alıntı:
sağol kardeşim Denizliden mi buldun?valla çok hoş duruyolar sadece kuyrukları beyaz heralde?you tube de görmüştüm bunların kırmızı,siyah ve mavisini arada tektük sarı da vardı.çoğalt bakalım sen.

Denizliden buldum hocam bunlardan çok az kaldı artık inşaallah çoğaltalım sadece kuyruk beyaz evet

altlarından işallah kendileri gibi gelir yavrular.konuştuğumuz o adamdan mı aldın?bulunması zor bi kuş hemde eş eşine iyi bulmuşsun.tüyleri kadar yavru almanı dilerim .kuşun böylesi her kümese yakışır.senin gibi dolapçı hastalarına daha bi yakışır.

muygun' Alıntı:
altlarından işallah kendileri gibi gelir yavrular.konuştuğumuz o adamdan mı aldın?bulunması zor bi kuş hemde eş eşine iyi bulmuşsun.tüyleri kadar yavru almanı dilerim .kuşun böylesi her kümese yakışır.senin gibi dolapçı hastalarına daha bi yakışır.

Yavrularınıda gördüm hocam 3 tane hepside aynen kendileri gibi.Yok başka bi arkadaştan buldum valla ben tek erkek arıyodum eşiyle birlikte benim tek erkek için düşündüğüm fiyatı isteyince körün istediği bir göz allah verdi iki göz misali oldu anlıycan.Eyvallah hocam inşaallah senin kümesede yakışsın 1 çift bunlardan.

umut coşkun' Alıntı:
muygun' Alıntı:

Yavrularınıda gördüm hocam 3 tane hepside aynen kendileri gibi.Yok başka bi arkadaştan buldum valla ben tek erkek arıyodum eşiyle birlikte benim tek erkek için düşündüğüm fiyatı isteyince körün istediği bir göz allah verdi iki göz misali oldu anlıycan.Eyvallah hocam inşaallah senin kümesede yakışsın 1 çift bunlardan.
Eyvallah kardeşim.hadi işallah bakalım ürerlerde.dolapta sıkıntı yok dimi?garantili aldın umarım yada biliyosundur sen.

Dolapta, kafada sıkıntı yok hocam gayet iyiler zaten bunlar son çırpınışlarını yapıyolar nesillerinin tükenmemesi için bizde yardımcı olucaz inşaallah tükenmemelerine.

Geri