Sarıyer Reşitpaşadan Taklacılar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Dişiler
14112009396.jpg

14112009398.jpg

14112009401.jpg

14112009402.jpg

14112009406.jpg

Erkekler
14112009411.jpg

14112009412.jpg

14112009413.jpg

14112009414.jpg

S.A maşallah kuslar güzel ama keşke elinde dilde kendi halinde çekseydin

musap52' Alıntı:
S.A maşallah kuslar güzel ama keşke elinde dilde kendi halinde çekseydin
A.S ya kardeş öle cekıcemde ozmanda pek güzel cıkmıyor net olsun diye elıme aldım ama seni kırmam ceker eklerım =)

selamın aleyküm paylaşımın için teşekkürler beyaz kuş dahada bir güzel durmuş biraz oyunu hakkında bahsedermisin

a.s kardeş tek oyunu takla koymasıdır =) bi anda koymaz taklayı sadece ucarken ard arda bırakır.. burda en guzel takla atan kuş arap yuksege cıkar ve pat pat pat 8 9 tane durmadan takla atar =)

Kuşlar harika Allah nazardan saklasın..
Bu arada dövmende güzel, hoşuma gitti :))

........SİNAN ÖZTEKİN.........

ertugondes' Alıntı:
o benekli benekli olan kuşun ırkı ne :S
kendisi kaplan olup kelebek cinsidir kostüm olarak beğendiğim bir kuştur

polllat' Alıntı:
Kuşlar harika Allah nazardan saklasın..
Bu arada dövmende güzel, hoşuma gitti :))

........SİNAN ÖZTEKİN.........

Teşekkür ederim SİNAN ÖZTEKİN =))

delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:
oyun olarak kelebeğe mi benzemektedir yoksa taklacımı

ertugondes' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:

2side karışık bu kuşta =) hem takla atar hemde kelebek =) hemde güzel bi kaplan kostumu vardır her kaplan bunun gibi deil resimden anlaşılır zaten..

delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:

2side karışık bu kuşta =) hem takla atar hemde kelebek =) hemde güzel bi kaplan kostumu vardır her kaplan bunun gibi deil resimden anlaşılır zaten..

peki bunlar paçalımı yoksa paçasızmı

ertugondes' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:
delicem46' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:
peki bunlar paçalımı yoksa paçasızmı

hepsi paçalıdır dostum.. temiz kuşlardır yani zaten kümesimde 1tane pacasız kuş var oda efe herkeze laf gecırır butun kusları bir araya toplar bi yerde kus kaldımı gider alır falan o tarz oldugu için tutuyorum..

Yeni yavrularında güzel ama pek elini vurmanı tavsiye etmem. Çünkü onlar daha çok hassas, ölebilir. Birde o pembe marka sanırım sonradan takılan markalardan yani büyüyünce takarsın..

.........SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
Yeni yavrularında güzel ama pek elini vurmanı tavsiye etmem. Çünkü onlar daha çok hassas, ölebilir. Birde o pembe marka sanırım sonradan takılan markalardan yani büyüyünce takarsın..

.........SİNAN ÖZTEKİN............

saolasın kardeş.. aman nazar degmesın kardes sadece foto cekmek için aldım hemen yatıyo zaten ustune =) bu arada halkayı 1 hafta içnide takın dıyolar o yuzden bunun 1 hafta oluyor

selam merhaba arkadasimm bende rumelihisarustundenim ama su an almanyadayimtanissiyormuyuz ? kimleri tanirsinn?

atmaca78' Alıntı:
selam merhaba arkadasimm bende rumelihisarustundenim ama su an almanyadayimtanissiyormuyuz ? kimleri tanirsinn?

ohh be atmaca78 hele şükür çıktı birisi =) bende tek kaldım sanıyodum be ben reşitpaşa uğ*rcenterın ordayım.. valla kuscu olorak burda bi tane abi var b*m'in orda oturan onu tanıyorum sen tam nerde oturuyorsun ?

yeni resimler 25.11.2oo9
25112009447.jpg

25112009448.jpg

25112009456.jpg

25112009457.jpg

25112009458.jpg

25112009460h.jpg

selamın aleyküm güzel kardeşim öncelikle paylaşımın için teşekürederim güzelgünlerde kuşlarını uçurman dileğimle beyaz güvercininde ilgimi cekti MAŞALLAH saygılar

40TİLKİ' Alıntı:
selamın aleyküm güzel kardeşim öncelikle paylaşımın için teşekürederim güzelgünlerde kuşlarını uçurman dileğimle beyaz güvercininde ilgimi cekti MAŞALLAH saygılar

abdullah abim aleyküm selam bende teşekkür ederımde hangi beyaz ? tepeli olanı mı dıyorsun ?

selamın aleyküm evet kardeş ben kalpak derim tabi yöreye göre isimlerdeğişir fitilli kalpaklı olan beyaz dişi kuşun gercekten ilgimi çekti kuş kuşa benzer deriz gerektip gerek fizik olarak aynısından bendede var umarım beni yanlış anlaman isterimki bir kümeste sadece aynı ırk kuşu beslemeni isterim tabi sevk senin kendinbilirsin yinede saygılar

dusuncelerın için sağol abi yeni bir kümes yapılcak zaten dahada buyuk olcak bundan orda ayırcam hepsını..

Geri