sarıyerden oktay topçu'nun şebabları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıyerli oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oktay topçu
Meslek
emeklı
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• 007ro6[1].webp
    007ro6[1].webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 6,614
  • 018pz5[1].webp
    018pz5[1].webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 6,507
  • 019ce7[1].webp
    019ce7[1].webp
    13.2 KB · Görüntüleme: 6,549
[No message]

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 6,610
  • 5.webp
    5.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 6,537
  • 8.webp
    8.webp
    15.8 KB · Görüntüleme: 6,524
[No message]

Ekli dosyalar

• 11.JPG
    11.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 6,265
  • 13.webp
    13.webp
    21.4 KB · Görüntüleme: 6,494
  • 014je8[1].webp
    014je8[1].webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 6,514
[No message]

Ekli dosyalar

• 012.webp
    012.webp
    23.4 KB · Görüntüleme: 4,925
  • DSC02053.webp
    DSC02053.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 4,927
paylasım için tesekkürler
güzel kuşlar
istediğin kadar hayrını görmen dileğiyle

ELEMİM

hey maşşallah nazar değmesin, üstat süper kuşlar ve iyi bir ortam tebrik ederim.
dostlukla...

selam oktay ağbi nasılsın
Manşaallah gene güvercin şov ha abi tüyü kadar ömürleri olsun hepsi birbirinden güzel allah nazardan saklasın .
ha bu arada hoşgeldin Selamlar saygılar ağbi

İst / Gültepeden Mustafa

tşkler kuscu kardeşlerım şebabın ıyı olsunda kımde olursa olsun bende olması onemlı degıl amac ıyısını gorebılmek ızlemek saygılarımla

değerli abim kuşların hayrını gör emi,senden öğreneceğimiz ve göreceğimiz çok şey var daha.selamlar

Oktay abi kuşlar süper iyi yavrular alman dileğiyle..

...SAYGILARIMLA...

abım ellerıne emegıne saglık kumesler ve mıskılerın bı harıka allah can peklıgı versın en ıyılerını kumesınde bulundurmayı nasıp etsın tuyu kadar hayırlarını goresın
ercan bursa

oktay bey maşallah kuşlarınız çok güzel... alex suanda hacı alide maşallah o kuşa diyecek tek bır laf yok..

saolsun hacı ali kırmadı ve bir çift yawrusunu aldım hacı aliden.. yakında aldıklarımın resmını yawruları ıle bırlıkte atıcam saygılarımla ADIYAMANLI.....

oktay abi msn veya mail adresin varsa sana resim göndericem

kuşlar güzel allah nazardan kem gözden esirgesinde şebap kuşunda boy çok önemli oldugu halda neden yanına bir ölçü belirleyici bir şey koyarak resmini cekmez bu sebapı besleyenler merak ettim. nazardan korktukları için mi yoksa kuşların gercek ebatları boyu uzun olmadıgından mı? cevabı bilen varsa bekliyorum.birde avrupada postacı kuşun gözü önemli oldugu için eye diyor cekiyor sebapta ayni zamanda dizden üstü bol pacaya cevirmeden dolu olmasıda önemli değilmi önemliyse neden kuşun ayni zamanda sadece ayak kısmı cekilipte gövde resminin yanına büyük bir resim olarak konmuyor. bu şekilde yapılsa kuşlarınızı daha iyi tanıtmazmısınız.?

Hey Maaşallah abi Çok güzel Kuşlar dev gibi Yapmışsın Kuşları ele avuca sığmaz bunlar neyle besledin bunları abi böle
Allah nazar vermesin İnşallah.

oktay bey iyi akaşmlar.kuşların okadar asil duruyorlarki mükemmel ben dönek besliyorum ,ama güzel olanve emek verilen her şeyi seviyorum,sağlıklı vebol istediğin gibi yavrular almanızı isterim.SAYGILAR.

Merhaba oktay abi kuşlarda baş dönmesi ile ilgili bir tedavi biçimi uygulasak hangisinden başlamak gerekir.
Bu konuda sizden yardım bekliyorum,
Şimdiden teşekkürler.

:=)

selamun laeykum kardeşim maşallah söper kuşların var allah nazardan saklasın hasta oldum valla bu kuşlara

İSTANBUL NERDEN BAĞLANTIYA GECELİM MSN ADRESİ BEKLIYORUM MSJ İLE

kardeş güvercinlerin gercekten cok begendim saglıkla besle

HacI abi herşeyin güzeli sana yakışır.Senin kuşçuluğundan çok kişiliğin çok güzel ve bİzlerde senin yolun da iyi birer yetiştirici olmak için uğraş veriyoruz.Bizlere öğrettiklerinden dolayı sana ve Ali abiye tşk ler.SAYGILARIMLA SELAMİ

tanıdınmı abı mahalleden kadır ben

paylaşım için teşekkürler bol yavrular ve uçurmalar

Türkiye'nin bir numarası Oktay Topçu kuşun Kuşçu'nun imparatoru.

Geri