Satılık 7 Adet Mardin Taklacısı

Tr-Pasha61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan ÇAKICI
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleykum cumleten.
Maalesef kuşlarımı satmak zorunda kaldım.Bir kısmını sevdiğim bi abime sattım elimde 7 adet kaldı onlarıda ucuzdan vermeyi düşünüyorum.

Kuşlar gayet saglıklıdır.At sineği bile bulamazsınız üstünde o derece bakımını yaparım her gun ucururum seferleri güzel oyunlu kuslardır.İstanbul Bahçelievler / Yenibosna içi kuşları görmek isteyen gelip görür uçurur, izler, inceler.

Şuan
1 Kara Çakmaklı ( Seferi cok iyi ve oyunlu kuşlardan ) Fiyatı 50 TL
2 Mavi ( Biri Çakmaklının ayarında cok güzel bir güvercin, Diğeri kendi yetiştirdiğim yavru oda yeni yeni sökülüyor) Biri 50 yavrudan olan 35
1 Sazlı sabuni ( Uçurmak için güzel görünümlü bir kuş diyebilirim.Çok oyunu yok ama 1-2 saat aralıksız ucar, dalar.Rengide gayet güzel) 25 TL
1 Simit Ön tepe Sarı ( Bu kuş tam bir prenses. Baktıgınızda asaleti, duruşu , özellikle paçaları ve tepesi rengiyle tam manasıyla uyumlu.Üstüne üstük oyunu guzel bir kuş) 50 TL
2 Adet Öntepe arap ( Seferleri iyi ve gayet oyunlu kuşlardır.Kendi yetiştirdiğim yavrulardan.Tavsiye edebileceğim bir takım) Tane 20

Toplam Fiyat: 250 TL tutuyor.

Tabiki indirim payı var.

Arkadaşlar samimiyetimle söylüyorum.Kuşlar gerçekten saglıklı ve keyif veren kuslar.Mecbur kalmasam satmam ama acil nakit ihtiyacım var. Dediğim gibi isteyen gelir görür.

Resim görme imkanımız varmı acaba hasan abi ?

Saygılarımla............ ( Reis)

istanbulun neresin de abi....ziyaretine gelebilirim...telefon numarası falan gönderirsen iyi olur...veya msn adresi...

Geri