Satılık Ahşap Kümes (Ankara)

ismailada

Üye
www.gifajans.com
Ad Soyad
İsmail ADA
Meslek
Php Coder
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba sevgili arkadaşlar , Güvercin sayısını artırdığım için şuanki kullandığım kümesi satılığa çıkarıyorum.

Ölçüleri :
Boy : 90 cm
Genişlik : 1.25
En : 87
Çatısı shingle kaplamadır kesinlikle su geçirmez.Yüzeyi OSB dir, iskeleti çamdan yapılmıştır.Dışı komple yağlı boya ile boyanmıştır su geçirmez.Tabanı plastik ızgaradır.Yere temas etmemesi için 4 adet plastik ayak kullanılmıştır.Temizliği oldukça kolaydır.Çatısını açıp rahatlıkla temizlik yapılabilir.Toplamda 8 adet yuvalık vardır.

Foto%f0raf1119.jpg

Foto%f0raf1120.jpg

Foto%f0raf1121.jpg

Foto%f0raf1122.jpg

Foto%f0raf1123.jpg

Foto%f0raf1124.jpg

Foto%f0raf1125.jpg

Foto%f0raf1126.jpg

Foto%f0raf1127.jpg

Foto%f0raf1128.jpg

İletişim : 0531 817 1131 Yerim Kızılay dadır.

Kusura bakmayın fiyat yazmayı unutmuşum.İstenen fiyat pazarlıksız 200 tl dir.

Birde soru sormak istiyorum:

Şuanda kümeste 1 yumurtaya yatan birde 5 günlük yavrusu olan çift var.Yeni kümese koysam anne baba yavruya bakarmı acaba.Yumurtyaya yatıp yatmaması çok sorun değilde yavru önemli.

Az önce telefonda görüşmüştük, çok yüksek ihtimalle yavruya bakarlar yalnız yumurtaya ben yatırmayı başaramadım. Aynı kümese tekrar koyuyorsun yatıyor, yeni kümese koyuyorsun yatmıyor.

alger' Alıntı:
Az önce telefonda görüşmüştük, çok yüksek ihtimalle yavruya bakarlar yalnız yumurtaya ben yatırmayı başaramadım. Aynı kümese tekrar koyuyorsun yatıyor, yeni kümese koyuyorsun yatmıyor.

Yumurta çok mühim değil hocam , kısır kuşun altına başka kuşun yumurtasını koymuştum yatmasada olur ama yavru baya önemli.Uzun süredir yavru alamadığım bozdumanlı larımdan bu sene tek yavru alabildim.Oda ölürse çok üzülürüm

ismailada' Alıntı:
alger' Alıntı:

Yumurta çok mühim değil hocam , kısır kuşun altına başka kuşun yumurtasını koymuştum yatmasada olur ama yavru baya önemli.Uzun süredir yavru alamadığım bozdumanlı larımdan bu sene tek yavru alabildim.Oda ölürse çok üzülürüm

anladım usta ama ne kadar net olmasa da çok büyük ihtimalle bakacaktırlar diye tahmin ediyorum. İstersen kümesi satma işini 15 gün civarı askıya al kesinleştir o kadar önemli ise. Yavru yeme düşünce yine sat, zaten ben baya niyetliyim çünkü benim şu an kümeslerim hep ayrı ayrı çift çift besliyorum çok zor oluyor. Sizin kümeste tam benim balkona uyuyor, inşallah ben alamasam bile hayırlı bir müşterisi olur. Kümes güzel, inşallah kuşlarını da görmek isterim.

S.a Bende birkaç gün önce kümes yaptırdım farklı bir semtte aynı sorun bende de oldu yumurtalar taşıma sırasında kırıldı. 3-4 günlük de yavru vardı şimdiki yeni kümes baya büyük eskisine göre ve 10 dakika ara ile yem versem her seferinde arı gibi yavruya bakıyorlar bendekiler . Kümes de oldukça iyi görünüyor ama nakliye sıkıntı olabilir sokulmuyor ise . Hakan işini görürse fena değil sanırım

alger' Alıntı:
anladım usta ama ne kadar net olmasa da çok büyük ihtimalle bakacaktırlar diye tahmin ediyorum. İstersen kümesi satma işini 15 gün civarı askıya al kesinleştir o kadar önemli ise. Yavru yeme düşünce yine sat, zaten ben baya niyetliyim çünkü benim şu an kümeslerim hep ayrı ayrı çift çift besliyorum çok zor oluyor. Sizin kümeste tam benim balkona uyuyor, inşallah ben alamasam bile hayırlı bir müşterisi olur. Kümes güzel, inşallah kuşlarını da görmek isterim.

Dişi yanardönerin eşi kayıptı 2 gündür , şimdi de kalktı yumurtadan.Attım yumurtaları.Ama yavrudan dolayı dediğin mantıklı 15 gün sonraya bırakmak iyi olacak.

Buyur gel üstad nezaman istersen, ama bu sene ince tüy dönemi çok zaiyat verdim, 10 tane falan kuş kaldı , onlarda hep damızlık, uçan kuşum yok şuanda.

ozgur06' Alıntı:
S.a Bende birkaç gün önce kümes yaptırdım farklı bir semtte aynı sorun bende de oldu yumurtalar taşıma sırasında kırıldı. 3-4 günlük de yavru vardı şimdiki yeni kümes baya büyük eskisine göre ve 10 dakika ara ile yem versem her seferinde arı gibi yavruya bakıyorlar bendekiler . Kümes de oldukça iyi görünüyor ama nakliye sıkıntı olabilir sokulmuyor ise . Hakan işini görürse fena değil sanırım

Üstad kümesin parçalarının tamamını sitelerden taxi ile getirdim.Ama shingle çatı falan yaptığım için şuanda taxiye sığarmı bilmiyorum.Her parcada ortalama 5 vida var söküp götürmesi basit yani ama Doblo tarzı araç lazım olabilir.

Evet haklısın ortalama öyle bir araç lazım.

Abi bir şey düzeltmek istiyorum bu kümes ahşap değil sunta.

35caner35' Alıntı:
Abi bir şey düzeltmek istiyorum bu kümes ahşap değil sunta.

sunta degil osb belirtmiş msj içeriğinde

Abi ben mesaj başlığına baktım da ahşap yazıyor he doğrudur belki ben yanlış okumuşumdur

Arkadaşlar mahalleden bir arkadaşım ile anlaştık kümes için.15 gün sonra teslim alacak.İlgilenen herkes sağolsun.

Hayırlı olsun diyelim o zaman balkon için ideal bir kümesdi

Ankarada yaptırmak isteyenler olupta yer bulamayan varsa, Siteler Ulubat sokakta KARABULUT MARANGOZ diye bir yer var (rastgele buldum), ben malzemeciden osb yi satın aldım, burda kesimini ve iskeletini yaptırmıştım.Sonrada gelip terasta kendim topladım.

ismailada' Alıntı:
Ankarada yaptırmak isteyenler olupta yer bulamayan varsa, Siteler Ulubat sokakta KARABULUT MARANGOZ diye bir yer var (rastgele buldum), ben malzemeciden osb yi satın aldım, burda kesimini ve iskeletini yaptırmıştım.Sonrada gelip terasta kendim topladım.

Hayırlısı olsun kısmet değilmiş, davetin ve marangoz tavsiyen için çok çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın, ne zaman ihtiyaç olursa bir telefon etmeniz yeterli. Zaten maksadımız bu işi kaliteli bir ortam oluşturmak, kaliteli bir hobi haline getirmek, tanışmak kaynaşmak. Görüşmek üzere.

Geri