SATILIK ALA VE ŞEKERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loutremonty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eroleskici
Meslek
ressam
İlgi Alanı
ikiside bende dünyaya gelmiş kuşlardır.ala geçen senenin, şekeri de bu senenin yavrusu.kuşlar çok sağlıklı.alanın eşi ve aynı zamanda kardeşi 2 hafta önce şahine yem oldu sanırım.yıldızda uçarken bir anda yok oldu.kuşlarım fazla çoğalıyorlar bu kuşlara birer eş alıpta iyice durumu vahim hale getirip bir kümes daha yapmak istemiyorum açıkçası satma nedenimde tamamen bu.şekeri: fotoğrafı lamba ışığınd çektiğim için pek anlaşılmayabilir renk tonu olarak gördüğüm en güzel şekerlendendir.

şeker dişi, ala erkek, fiyat ikisi için 80.istanbulda oturuyorum.

kuşlar satıldı mı acaba?

arkadaşlar kuşları almak isteyen kişinin kümesine salgın bulaştığı için şimdilik almaktan vazgeçti kuşlar satılıktır hala diyaloğun gidişatına bağlı fiyatta indirim yapabilirim.

Ben sorduğumda eş aldım satmıyorum demiştin ? Bari yalan söylemek yerine güzelce satmıyorum diyebilirdin. Satmıyorum desen direticek halim yok. Yine de teşekkür ederim tanımış oldum ..

eş aldım demedim eş getirdiler dedim getirilen kuşuda martılar yakalamış ev arkadaşımın soylediğine gore.yalan atacak bir durum yok sonuçta satmak için ilan verdim bunu neden yapayım? istersen yolladığım mesajların tarihine bakabilirsin. tarih farklarından bunu anlarsın.tamam dediğim mesajımla bir öncekinin arasındaki tarih farkına bakabilirsin.biraz daha dikkatli kullanırsan cümlelerini memnun olurum bir iki kuş için insanlarla polemik yaşamak,yaşamak istediğim son şeylerden biri.bende memnun oldum

slm tek ala dişiyi satmak istersen ekle görüşelim
[email protected]
saygıalr tşk

değerli arkadaşlar fotoğraftaki ala erkektir.bu arada iyi bir gelişme oldu yukarıda da yazdığım gibi dişiyi şahin veya doğan,bunlardan birinin aldığını söyledim fakat kuş dün sabah uyandığımda kapıda bekliyordu inanamadım bu kadar zamandır nerede ne yedi içti aklım almıyor .aradan haftalar geçti.fotoğraf makinem kız arkadaşımda gelince onunda fotoğraflarını ekleyeceğim o zaman daha net konuşabiliriz.

Geri