SATILIK BASKA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
ARKADAŞLAR ELİNDE SARI AKBAŞ VEYA KIRMIZI AKBAŞ BASKA OLAN VE SATMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM ACİL OLURSA SEVİNİRİM SELAMLAR

istanbulun neresinde oturduğunu bilmiyorum ama eğer k.mustafapaşaya yakınsan ordaki derneğe gidersen sana yardımcı olurlar.istediğin her türlü baskayı orda bulabilirsin.sana istersen isimde vereyim.suat veya kaan ellerinde çok güzel baskalar var

ben aslen kumkapılıyım ama suanda kocasınanda oturuyorum baskacı selcuk abıyı cok yakından tanırım

taksici selçuktan bahsediyorsun galiba.eğer ondan bahsediyorsan ondada çok güzel baskalar var.gidip bir ziyaret et bence.ne için lazım baska sana

Merhaba arkadaşım,elimde tek kan sarı akbaş(50 adet),kırmızı akbaş(70 adet),kara akbaş(40) baskalarım bulunmaktadır.Ben Mustafa Kemal PAŞA'dan sezgin.Bursada ikamet etmekteyim.İyi ve kaliteli kuşa ihtiyacın varsa irtibata geçebilirsin.İstersen fotoğraflarınıda gönderirim.cep :0537 364 34 83- 0533 303 18 58

evet taksıcı selcuktan bahsedıyorum ben balkonda beslıcem onları ucurmucam yanı selamlar

tşk ederim saol

karda yakalama bir dişi var kırmızı akbaş istersen gelip bakabilirsin bayrampaşadanım fiyat 50 tl dir

bayrampasanın neresındesın hocamm bende g.o.pasa berecte zetına dugun salonunun orada oturuyorum

Geri