satılık bol paca malatya kusları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
www.malatyaguvercini.azbuz.com
Ad Soyad
abdullah koç
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
TANITIM AMACLI UYGUN FİYATLARA SATILIK MALATYA BOL PAÇALILARI

Ekli dosyalar

• 7734083[1].jpg
    7734083[1].jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 1,516
kardeş resim cok ıster benım siteyi ziyaret et istersen ms adresımı ekle oradan konusalım sızce bır sakıncası mı varda msn yı eklemıyorsun.msn yı eklersen butun her konu hakkında elimizden geldiğince malatya kusları hakkında bılgı vermeye calısırım.istersen ekle yoksa sımdı cıkacağım ben.iyi geceler

abi ver ekleyim

Arkadaşlar resimsiz ilanlar kilitlenecek veya silinecektir. Resim ve eş veya tek gibi bilgileri vererek ilan bırakalım lütfen. İlanlar hakkındaki kuralları kısa süre içerisinde yazacağım..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Mrb lar Öncelikle Bne izmirde Oturuyorum Elimde 1 Çİft Malatya Taklacısı Vardı Eş Oldular Tam ;Yumurtlucakları Sırada Dişiyi Şahin Aldı.. ERkek BOşta Kaldı ..1 Ay Boyunca Aradım. Bİ Dişilik Yavru Buldum Zorlana

Ama Oda Öldü Bulamıyom Misirile Eş Yaptım ! tane Dİşi Lazım Sİzlerde SAnırım var.. Bana Bi Dişi Lazım üretmek İstiyorum Yardımcı Olun Tüm Maltya Taklacıları SEvenler Destek Bekliyom ....

SAygılar

olur kardeş Tabıkı yardımcı oluruz benım sn yı ekle goruselim çalıstığımdan dolayı aksamları msn yı acabılıyorum.msn de o saatte gorusebılıırız.www.malatyaguvercini.azbuz.com adresinden de kuslarımıza bakabılırsınız

slm kardeş bana bir çift arap bir çift sarı ve bir çift de çakmaklı yani kürenk bol paça taklacı malatya güvercini lazım bana ulaşırsan sevinirim

slm kardeş mrh.benım msn adresımı eklersen goruselım ne lazımsa bol paca olarak elımde var ıstedığın her renk bulabılırız msn mı ekle goruselım tamam mı msn adr: [email protected] bunu ekle goruselım. http://www.malatyaguvercini.azbuz.com da benım sıtem oradan da ıstedığın resım vıdeo vede yazıya ulasabılrsın malatya guvercınlerı hakkında

döküntü kuş

elinizdeki döküntü kuşları alabilirim filo yapacağım
batmana otobüse verebilir misiniz?
ödemeyi nasıl yapacağım?
selamlar

Re: döküntü kuş

slmbardakci' Alıntı:
ödemeyi nasıl yapacağım?
selamlar

Döküntü kuşmu olurmuş?

Re: döküntü kuş

slmbardakci' Alıntı:
ödemeyi nasıl yapacağım?
selamlar

gerçektende döküntü kuş hitabını kınıyorum.

KARDEŞ BU SİTEDEKİ İNSANLAR CİDDİ İNSANLAR DÖKÜNTÜ KUŞ OLURMU SENCE BU SİTEDE YAPMA GÖZÜNÜ SEVEYİM

ben bir çift malatya almak istiyorum fiyatları nedir. Birde alırsam konyaya otobüsle yollayabilirmisiniz . Kuşların fotoğraflarını yollarsanız sevinirim. email adresim [email protected]

semih kardeş msn ekledim ne zaman açsam yoksun.bende bol paçalı malatya kuşu almak isyiyorum bende de var ama renklen dirmek istiyorum arap ve sarı lazım a-mail [email protected]

slm kardeş ben malatya kuşu arıyorum uçurmak için yavru kızması olur yada çift olur [email protected] benim msn ekle görüşelim allaha emanet olasın saygılarla

Güzel kuşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
İyi ve sağlıklı yavrular dileğiyle...

slm bende ıspartadayım bir tane elimde demkeş var bu malataya dişilerden ihtiyacım var fiyat nedir

Merhaba ,

Güvercinleriniz güzel ancak site kurallarımız gereği güvercin satmak isteyen arkadaşlar ilanlarına fiyat belirtmek zorundadır, fiyat belirtilmeyen ilanlar kilit sebebidir.

Ilanınızı kilitlemek zorundayım fakat fiyat belirtmek istediğinizde bana ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=18824 adresinden özel mesaj ile bildirirseniz konunun kilidini kaldırabilirim.

Anlayışınız için Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri