satılık cinperiler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
zaman darlığının yarattığı bakım sıkıntısı nedeniyle sitede resimlerini de yayınlamış olduğum 2 çift cinperiyi satmak durumundayım. resimler için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. kuşlar İzmir'dedir. fiyat hakkında bilgi edinmek isteyenler özel mesaj atabilir.
dostlukla...

viewtopic.php?f=69&t=1303

selam fiyat olarak ne istiyosun .tesekkürler

Selamlar...

Kuşlar alana satana hayırlı olsun. Madem fiyatları illa özel mesaj yoluyla öğrenebiliyoruz, satıldıktan sonra fiyatlarını alan veya satan açıklarsa seviniriz.

performans58' Alıntı:
Selamlar...

Kuşlar alana satana hayırlı olsun. Madem fiyatları illa özel mesaj yoluyla öğrenebiliyoruz, satıldıktan sonra fiyatlarını alan veya satan açıklarsa seviniriz.

hayır duanız için teşekkür ederim Taner Bey. Fİyatını özel mesajla vermek istememin sebebi konu içinde gereksin ve can sıkıcı polemiklere yer vermemek ve konunun dışına çıkmamak içindir. Zira bu gibi olaylar daha öncede çeşitli arkadaşların başına gelmiştir. Kuş satmak isteyen kişinin yazdığı fiyat yüzünden nelere maruz kaldığını görmüşlüğüm var. Bunlar hoş şeyler değil. Kimse kimseye zorla kuş satmıyor. Benim bu yolu seçmedeki amacım "gerçekten ilgili" olan arkadaşların bu ilgilerini özel mesajla iletmeleridir. Sağolsun ilgili arkadaşlar da özelden ulaşıyorlar. Bu açıklamamı da yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için yaptım. Eğer kuşlar satılırsa emin olun size söylerim.
dostlukla...

Çok haklısın... Bırak fiyatını, kuşları bile yerin dibine sokan lüzumsuzlar çıkıyor maalesef...

selamlar arkadaşlar kuşların satılıp satılmadığıyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim

selamlar. işlerim nedeniyle bir süredir sitede yer alamadım. ilan günceldir. hüseyin kardeşim de zaten diğer bölümde msn vermiş [email protected]
dostlukla...

selam msn de denk gelemiyoruz sana ulaşabileceğim bi telefon numarası varmı mahsuru yoksa.saygılar

Kuşlar satıldığı için ilan arşive taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri