satılık daire güvercin beslemeye hazır durumda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekçi ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim mecek
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kuşlar
Değerli güvercin seven arkadaşlar işimizin uzaklığı gereği evimizi satılağa çıkarttık.benimde güvercinlerimi beslediğim yer olan fatih karagümrükteki dairemiz satılıktır.6 tane salma mevcuttur terası vardır herşey hazır durumdadır apartmanlada ilgili hiç bir sorun yoktur çoğu zaten akrabımızdır.hısızlıla ilgilide sıkıntı yoktur.önümüz okul bahçeşidir sağ tarafımda bina yok sadece sol tarafımda var.üretim içinde çok uygun olan ve uçurmayada çok müsaittir.zaten kendimize ait olan karagümrük güvercin sevenler derneğimizde 3 sokak arkamızdadır.hiç bir türlü akma falan yoktur en son gene sıfırdan izolasyonunu yeniletim kalebodurlarını yeniden döşettim.evimiz 85 m2 2 oda bir salondur tek masrafları oda kapılarıdır tabi bide alıcının kendi zevkine kalmış bişeydir.ve şu anda yapımına başlanmış olan tarihi sulukule villaları projesiylede yakın zamanda daha çok değer kazancak bir yerdedir dairemiz.ilgilenen arkadaşların 0536 288 76 70 nolu telefondan bana ulaşabilirler.

abı slm satılık yerıne kıraya vermeyı dusunurmusun selamlar

hasan arkadaşım kiraya vermeyi düşünmüyoruz satılıktır.ilgin için teşekkür

2.salma

3.salma

4.salma

5.salma

6.salma

tarasa ve kümeslere çıkan koridor

salmalardan genel görünüm

salmadan tarasa bakış

uçum kümesi.1

uçum kümesi 2

tarastan görünüm

antre giriş

salon

salonun devamı

salonun devamı

oda 1 ve 2

mutfak

mutfağın devamı

balkon

banyo

tuvalet

ibrahim abı sana bısey sorucam sızın orda maliyeci ibrahim abı var onu tanırmısın acaba ? bıde senın msn adresını alabılırmıyım selamlar

tamam kardeşim kabul ettim bende görüşmek üzere a.e.o

Geri