patkan fatih
Üye
- Ad Soyad
- fatih özçelik
- Meslek
- şoför
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haltbar' Alıntı:Aynı takımdan geçen hafta pazardan 30 liraya aldım ve erkeği felaket eş düşkünü! ve anlayamadığım neden herkes internet ortamında fiyat konusunda gereksiz abartmalar yapıyor...yani bune böyle herkes fiyat konusunda uçuyor böyle bişey yok yani bununla site yönetimimi ilgilenir artık kuscular derneğimi ilgilenir bilmem biri lütfen buna el atsın artık.... Yani çok ayıp sanki internetten alışveriş edenler salak...ve bazı uyanıklar internetten alışveriş etmek isteyen bu medeni ve modern insanların bu şevkini kırıyor...Yani bendeki bursa oynarları olsun bangolar olsun demek internete koysam 1 yada 2 bin ytl fiyat çekmem gerek...neyse lütfen bununla ilgilenin aynı kelebekleri pazardan tek almaya kalksan tanesi 5 yada 10 ytl... kimseye hakaret falan ettiğim yok lütfen beni yanlış anlamayın! kimsede üstüne alınmasın ben genel anlamda konuşuyorum..
öncelikle osman kardeşime katılıyorum insan istesin en alasını buluyor beeeen geçenlerde istanbul sur dibi pazrından 6 ytlye karabaş kara kuyruk aldum resimdekine siz karga dersiniz bence anormal keriz çok memlekette bi tane çıkar anlamayan alır bence site yönetimi kuşlar hakkında detaylı bilgiler yayınlasın mesela otomotiv sektörü bi arabayı değerinin üstünde satamaz ederi neyse odur bence kuş sitesi madem kuşlara aşığız seviyoruz ticari boyutunu düşünmeden yapalım he bu emek ister yürek ister sevgi ister bazılarıda para ister sevgi ile bakmıyor paraya bakıyor gibide çok kuşçu var onları ayıklamakta size bize düşer yeterki başımızdaki insanlar bizlere yardımcı olsunlar biz ler demeyeyim ben diyeyim sonuna kadar sizinleyim yapılması gereken neyse yanınızdayım sonuna kadar heh unutmadan bu kuşlar neye göre değer ediyor bende tonla karabaş var demekki ben milyarderim öylemi düşünmem lazım yoksa ama ben para ile kuş satmam hediye ederim ama herkeze değil kuşları seven belli olur havaya bakmasından anlarım ve ona beğendiğini veririm bence kuşçuluk budur teşekkürlerbrate' Alıntı:haltbar' Alıntı:Aynı takımdan geçen hafta pazardan 30 liraya aldım ve erkeği felaket eş düşkünü! ve anlayamadığım neden herkes internet ortamında fiyat konusunda gereksiz abartmalar yapıyor...yani bune böyle herkes fiyat konusunda uçuyor böyle bişey yok yani bununla site yönetimimi ilgilenir artık kuscular derneğimi ilgilenir bilmem biri lütfen buna el atsın artık.... Yani çok ayıp sanki internetten alışveriş edenler salak...ve bazı uyanıklar internetten alışveriş etmek isteyen bu medeni ve modern insanların bu şevkini kırıyor...Yani bendeki bursa oynarları olsun bangolar olsun demek internete koysam 1 yada 2 bin ytl fiyat çekmem gerek...neyse lütfen bununla ilgilenin aynı kelebekleri pazardan tek almaya kalksan tanesi 5 yada 10 ytl... kimseye hakaret falan ettiğim yok lütfen beni yanlış anlamayın! kimsede üstüne alınmasın ben genel anlamda konuşuyorum..
Selamlar
Osman bey sizi anlıyorum fakat öncelikle site yönetimi bu konuda bişi yapamaz satan arkadaş kuşlarının degeri bu para diyor saygı duymak gerek bize göre yüksek fakat kuşlar onun parada alcak olan kişinin alıcıla satıcı arasına girilmez bence alan memnun satan memnun.
pazardan 30 liraya takım aldınız diyorsunuz nekadar güvenilir bu tartışılır pazara kaliteli kuşların geldigini sanmıyorum beni yanlış anlamayın satan arkadaşı savunuyor falan değilim sadece yazdıklarınızı okudum güvercin almak isteyenleri pazara yönlendiriyorsunuz gibi geldi pazardan 5 yada 10 ytl ye alınan güvercin beklentinizi nekdar karşılar bunu düşünmek gerekir bence ...
ruzgar' Alıntı:slm ozgur bey
burada bir tartisma soz konusu degil muyum olan 250 liralik ve arkadaslarin dedigi kusu elestirmek
kus kiminse o istedigi fiati yazar yada istedigi fiati ister kelebekten anlamiyormusunuz fiat size fazla gelmesin
her kusun iyisi iyi para ben burdan arkadaslardan o sizlerin dedigi 250 lik kus nasilmis onu merak ettim
oyle forma yazi yazip su soyle bu boyle denmez kanit gosterin
bizde bilelim
sevgiler
ruzgar' Alıntı:slm erdinc bey
sizin su 6 liralik kusun resmini koyarmisiniz
herkez birseyler yaziyo su 250 liralik kusu goremedik
sevgiler
erdinç_34 ' Alıntı:öncelikle osman kardeşime katılıyorum insan istesin en alasını buluyor beeeen geçenlerde istanbul sur dibi pazrından 6 ytlye karabaş kara kuyruk aldum resimdekine siz karga dersiniz bence anormal keriz çok memlekette bi tane çıkar anlamayan alır bence site yönetimi kuşlar hakkında detaylı bilgiler yayınlasın mesela otomotiv sektörü bi arabayı değerinin üstünde satamaz ederi neyse odur bence kuş sitesi madem kuşlara aşığız seviyoruz ticari boyutunu düşünmeden yapalım he bu emek ister yürek ister sevgi ister bazılarıda para ister sevgi ile bakmıyor paraya bakıyor gibide çok kuşçu var onları ayıklamakta size bize düşer yeterki başımızdaki insanlar bizlere yardımcı olsunlar biz ler demeyeyim ben diyeyim sonuna kadar sizinleyim yapılması gereken neyse yanınızdayım sonuna kadar heh unutmadan bu kuşlar neye göre değer ediyor bende tonla karabaş var demekki ben milyarderim öylemi düşünmem lazım yoksa ama ben para ile kuş satmam hediye ederim ama herkeze değil kuşları seven belli olur havaya bakmasından anlarım ve ona beğendiğini veririm bence kuşçuluk budur teşekkürler