satılık demkeş ve malatya-ankara+resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
orjinal ne demkeş dişi nede erkek malatya elime geçti.bu nedenle eş tuttum ve yandaki avadardaki resimdeki yavruları elde ettim.her kez yavru satar aksine ben anne ve babayı satacağım.tam 1 senede 8 çift yani 16 adet sağlıklı yavru veriyorlar ve çok bakımlılar.3 ayda 2 çift yani 4 adet yavru senede ise 16 adet yavru alıyorum,renkleri tamamı takkalı süt beyaz arap ala ve gök ala veriyor.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.ankara

Re: satılık demkeş ve malatya-ankara

kısa zamanda msn eklerim ama bendeki malatya dişi ve oyunludur.resimlerini ekleyeceğim.ayrıca kuşlarım birer fabrika gibidir dediğim gibi 1 senede 16 adet malatya alır çiftini normal dil deyimi ile yüksek fiyata satarsın.anne ve baba için fiyatta pek anlaşacağımızı sanmıyorum amacım seni üzmek değil ama msn de fiyatını söylerim.ilgilendiğin için yavrulurdan satabilirim.onlarında resimlerini istersen eklerim.tşk ederim.

.

Selamlar....

Yanlış anlamadıysam erkek demkeş + dişi malatya = 16 melez yavru
Peki bu 16 yavrunun kostümü ve diğer özellikleri neler ?

performans58' Alıntı:
Selamlar....

Yanlış anlamadıysam erkek demkeş + dişi malatya = 16 melez yavru
Peki bu 16 yavrunun kostümü ve diğer özellikleri neler ?
doğru anlamışsın.melez dediğiniz yavruları pek uçurmadım.o yüzden takla atıp atmadıklarını bende pek bilmiyorum.bol paçalı oldukları için paçaların kırılma ihtimali var ve kaybetmemek için uçurmadım.resimleri bu gün eklerim.resmin bir tanesi zaten yandaki max1 yazan yerdeki avadar resmidir.kaybedilmeyecek kadar kıymetlidirler zaten resimleri görünce anlarsınız.görüşmek üzere.

kardeş ben senelerdir uçuruyorum paçaları kırılmaz malatyalar evlerine sadık kuşlardır bence dene eğer elinde çift malatya yoksa sana çok uygun fiyata ayarlıyabilirim msn:p[email protected] avataımdaki kuş tam 5 -6 gezen bir malatya ydı ama atmaca yedi.

çok uygun fiyata malatya sizlere ayarlarım msn:p[email protected]

Geri