Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık Dolapçılar ( Karaçil, Kırmızıçil, Kırmızı Altınbaş)
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır beslediğim damızlık güvercinlerimi askerlik nedeniyle satmak istiyorum. Satılık olanların tamamı dolapçıdır. Hava preformansları gayet iyidir. Fakat damızlığa yatırdığım için uzun süredir uçurmuyorum. Yavrularından mutlaka performans ve kostüm bakımından memnun kalacağınızı garanti edebilirim.
Kara çiller 16 adettir. 6 çifti eşli diğer 4 tanesi ise dişidir.Karaçillerin yavru verimleri mükemmeldir. Yavruların kostümleride erkeğin aynısı olarak çıkar. İlk etapta düz siyah çıkan yavrular 3 ay içinde (tüy mevsimi hariç) kostümünü açar.Kuyruk telek sayıları 16 dır. Erkekleri 18 olanlarıda mavcuttur.
Karaçillerin takım fiyatları 200 ytldir. Ciddi alıcıysanız küçük pazarlık payı vardır.
Bunlar ise damızlık kırmızı çillerdir. Hava performansları bakımından çok çok iyidirler.
Satılacak olanlarının sayısı 3 çifttir.
Fiyat bakımından alacağınız takıma göre fiyat verileceğinden dolayı benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.
Kırmızı altınbaşlar 3 çifttir. Hava performansları mükemmeldir. Halen daha uçurduğum güvercinlerdir. Yavru verimi gayet güzeldir. Yavrularıda aynı kendi renk ve kostümleri gibi çıkmaktadır. Kesinlikle vücudunda lekeleri yoktur. Tırnak, gaga ve gözleri bembeyazdır.Kuyruk telek sayıları 14 dür. Erkek çıkan yavrularda 16 kuyruk telek sayısıda mevcuttur.
Fiyat olarak takım fiyatı 150 ytldir. Pazarlık payı yoktur.
Fiyatlar hakkında özel mesaj yazınız. Satılık güvercinlerin bulunduğu bölümde kuşlar hakkında yorum yapmak yasaktır. Alıcı iseniz yazınız. Alıcı değilseniz yazmayınız.
İlginize teşekkürler.
merhaba arkadasım çıllerın cok guzel msn adresını verırsen anlasırsak alcı olurum ama adıyaman cok uzak sorayım eger otobus varsa alalım bı cıft kusların satımı ıle alakalı durum bıldırırsen ız sevınırm saygılar