Satılık Dolapçılar ( Karaçil, Kırmızıçil, Kırmızı Altınbaş)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır beslediğim damızlık güvercinlerimi askerlik nedeniyle satmak istiyorum. Satılık olanların tamamı dolapçıdır. Hava preformansları gayet iyidir. Fakat damızlığa yatırdığım için uzun süredir uçurmuyorum. Yavrularından mutlaka performans ve kostüm bakımından memnun kalacağınızı garanti edebilirim.
Kara çiller 16 adettir. 6 çifti eşli diğer 4 tanesi ise dişidir.Karaçillerin yavru verimleri mükemmeldir. Yavruların kostümleride erkeğin aynısı olarak çıkar. İlk etapta düz siyah çıkan yavrular 3 ay içinde (tüy mevsimi hariç) kostümünü açar.Kuyruk telek sayıları 16 dır. Erkekleri 18 olanlarıda mavcuttur.
Karaçillerin takım fiyatları 200 ytldir. Ciddi alıcıysanız küçük pazarlık payı vardır.

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    193 KB · Görüntüleme: 610
  • 15.webp
    15.webp
    159.4 KB · Görüntüleme: 414
  • 1.webp
    1.webp
    158 KB · Görüntüleme: 324
  • 8.webp
    8.webp
    261.1 KB · Görüntüleme: 459
Bunlar ise damızlık kırmızı çillerdir. Hava performansları bakımından çok çok iyidirler.
Satılacak olanlarının sayısı 3 çifttir.
Fiyat bakımından alacağınız takıma göre fiyat verileceğinden dolayı benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• 7.webp
    7.webp
    146.7 KB · Görüntüleme: 642
  • 9.webp
    9.webp
    222.4 KB · Görüntüleme: 409
  • 8.webp
    8.webp
    203.8 KB · Görüntüleme: 431
  • 6.webp
    6.webp
    209.2 KB · Görüntüleme: 394
Kırmızı altınbaşlar 3 çifttir. Hava performansları mükemmeldir. Halen daha uçurduğum güvercinlerdir. Yavru verimi gayet güzeldir. Yavrularıda aynı kendi renk ve kostümleri gibi çıkmaktadır. Kesinlikle vücudunda lekeleri yoktur. Tırnak, gaga ve gözleri bembeyazdır.Kuyruk telek sayıları 14 dür. Erkek çıkan yavrularda 16 kuyruk telek sayısıda mevcuttur.
Fiyat olarak takım fiyatı 150 ytldir. Pazarlık payı yoktur.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    180.4 KB · Görüntüleme: 359
  • 9.webp
    9.webp
    169.4 KB · Görüntüleme: 364
  • 8.webp
    8.webp
    164 KB · Görüntüleme: 362
  • 10.webp
    10.webp
    185.5 KB · Görüntüleme: 298
Fiyatlar hakkında özel mesaj yazınız. Satılık güvercinlerin bulunduğu bölümde kuşlar hakkında yorum yapmak yasaktır. Alıcı iseniz yazınız. Alıcı değilseniz yazmayınız.
İlginize teşekkürler.

onder' Alıntı:
kardeş ulaşımı nasıl çözeceğiz?
ben uşaktayım sen muğlada.

Uşak çok uzak biryer değil. Karşı ödemeli kurye ile gönderebilirim. Pamukkale ile gönderebilirim.

Arkadaş,
Kuşlarını görmek istiyorum,tel numaranı versen ararım.
görüşmek üzere.

alkımcım' Alıntı:
Arkadaş,
Kuşlarını görmek istiyorum,tel numaranı versen ararım.
görüşmek üzere.
05438862629 telefon numaram.
Adres= Muğla
Konu ile ilgili olarak özel mesaj yollayınız.

merhaba arkadasım çıllerın cok guzel msn adresını verırsen anlasırsak alcı olurum ama adıyaman cok uzak sorayım eger otobus varsa alalım bı cıft kusların satımı ıle alakalı durum bıldırırsen ız sevınırm saygılar

ALACAK KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

HER YERİN DEN SAGLIK FIŞKIRIYO YETMEZMİ

HASTASI OLANA BEDAVA

İlan yoruma kapalıdır. İlan kurallarına göre bu bölümdeki ilanlara yorum yapılması yasaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri