satılık dolapcılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Ali OSMAN
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Balıklar
kaliteli dolapcı beslemek isteyen arkadaşlar çok süper kuşlar tavsiye ederimbana ulaşmak için TEL:0544 969 81 00 yada [email protected] ulaşabilirsiniz.resim eklemedim bana ulaşın buradan resim gönderirim fiyatda anlaşırız.

Osman bey forum kurallarımıza göre,alım ve satım işlemlerinde konulan ilanlarda resim yayımlamak gerekmektedir.Onun için satmak istediiniz kuşlarınızın resimlerini burada yayımlamanızı rica ediyoruz.Saygılarımızla

''GERÇEK KUŞÇULAR VE GÜVERCİN SEVENLERİN SİTESİ YÖNETİMİ''

satılıktır kırmızı çiller herşeyine garanti veririm isteyenede gönderme şansım var

Ekli dosyalar

• Foto003.jpg
    Foto003.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 762
Merhaba kuşlar güzeller göz kaş iyi fizik olarak iyiler. En sol taraftaki ve yanındaki kuşların daha yakın gözlerden ve kafadan çekilmiş fotoğraflarını, gagadan çekilmiş fotoğraflarını paylaşırmısınız. Birde bahsettiğim iki kuşun kuyruk telek sayılarını söylermisiniz. Ve şunuda belirtmek isterim bunlara biz Altınbaş diyoruz. Yöreye göre isimler değişiklik gösteriyor olabilir.

kuşlar çok güzlde fiyat:S

Güzel kuşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
İyi ve sağlıklı yavrular dileğiyle...

Güzel kuşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
İyi ve sağlıklı yavrular dileğiyle...

osman kardeş fotoğrafta yalnızca kafaları çilli olan dolapçılar takım olarak kaç ytl?ben dolapçıdan pek anlamıyorum.daha doğrusu hiç beslemedim.bu kuşların marifetleri nasıl?dönek gibi dönerlermi?yoksa saya gibi sayarlarmı?yardımcı olursanız sevinirim.tşk :tamam:

sanırım çiftine 50 diyor heralde

s.a. iletime cevap alamadım.beni aydınlatırsanız sevinirim.(dolapçı besleyen arkadaşlar)teşekkürler.

osman bey fiyat yazar mısınz ben bir ciftini almak istiyorum

sayın arkadasımız osman bey en basta fıyat yazsaydınız ortalama bu kar karısıklık olmazdı kuslarınız cok güzel bende merak ettım fıyat hesabıma gelırse bır cıftde ben almak ısterım

saygılar

Fiyat belirtilmediği için konu tarafımdan kapanmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri