satılık dönek (dolapcı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan_baba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhan_baba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan orhan
Meslek
şoför
İlgi Alanı
Balıklar
arkadaşlar gerçekten mükemmel hayvanlar benim damızlık olarak kendime ayırdığım kuslar fakat zordurumda kaldığım için satmak zorundayım

Ekli dosyalar

• DSC02052.webp
    DSC02052.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 478
  • DSC02064.webp
    DSC02064.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 461
  • DSC02067.webp
    DSC02067.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 476
selam fıyatı nedır acaba ?

Usta en son resimdeki hariç diğerleri gibi kaç tane var ise ben alırım. Memleket neresi bu arada yakınsan kuşları gelip havada görmemiz mümkünmüdür?

kardeşim dönek diyorsun dolapcı cıkıyor :D
ama en azından hünkari diyiğ posta cıkmıyor :D
maşallah güzel kuşlar izmiR'e yakınsa gelip kuşları havada görüp izlemek isterim yani talibim özelden yazarsan sevinirim

şafak yalçınkaya' Alıntı:
slm arkadaşlar bu sitede muhabbet kimseyle yapamayısmı

Ne demek istediğinizi anlayamadım tam olarak?

slm hüseyin kardeşim siteyi düzenlediginis için tşkr ederim eksik bence çok bulunuyor....kimsenin tam olarak ismi cismi belli degil üye olurken zorunlu tutmuyorsunus ..bence yalnış erkes kendini net olarak belirt sin ..ben saka filorya sitesine üyeyim ordan biras alıntı yapmanızı istiyom...

orhan baba nerelisin? ben balıkesir gönenliyim ben dolapçı arıyorum bulamıyorum, sen bana gönderme imaknın varsa görüşelim,

şafak yalçınkaya' Alıntı:
slm hüseyin kardeşim siteyi düzenlediginis için tşkr ederim eksik bence çok bulunuyor....kimsenin tam olarak ismi cismi belli degil üye olurken zorunlu tutmuyorsunus ..bence yalnış erkes kendini net olarak belirt sin ..ben saka filorya sitesine üyeyim ordan biras alıntı yapmanızı istiyom...

Merhabalar Şafak Bey. Üyelikte telno: ad soyad: yaş: memleket: beslediğiniz ırklar gibi bölümleri zorunlu olarak tuttuk. Alıntı yapmamaya özen gösteriyoruz. Eğer izinli olarak saka florya sitesinden alıntı yaparsanız seviniriz.Site daha 6 aylıktır. Sağolsun siz gibi değerli dostlarımız sayesinde geniş bir kitleye hitap ediyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Forum Temizligi

Sebeb : Yanlıs Yere Acilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri