SATILIK DÖNEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmirli35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izmirli35

Üye
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bütün döneklerimi satıyorum msn adresim

İLAN YÖNETİM TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR.

İLAN YÖNETİM TARAFINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Kostümü güzel olan kırmızılar varmı. Yalnız kostümü güzel olacak. Yani yaşmakla, sakal,bıyık olmayacak. Ayaklarda tozluk olmayack. Kırmızılık kuyruğun altındada olacak. Gaga bembeyaz olacak ve mümkünse tırnaklar ile gözlerde beyaz olacak. Eğer bu şekilde olanlar var ise resimlerini ve fiyatlarını verirmisiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

tamda adamından kuş istemişiniz kuşlar başka şahsa aitlerdir bu şahış kendi kuşcu sanıryor hiç kuşla alakası yok dolandırıcı

fickler' Alıntı:
tamda adamından kuş istemişiniz kuşlar başka şahsa aitlerdir bu şahış kendi kuşcu sanıryor hiç kuşla alakası yok dolandırıcı

Selamun aleykum.
Alper Kardeşim bu mesajına dair elinde kesin kanıt varmı acaba?
Lütfen mesajındaki iddiayı kanıtlayacak birşey göster bize.

kanıt mı istiyon git adamın kümesini gör ondan sonra bana söle varmı dönekten bir leke kuşları kötülemek istemiyorum adam tutakcı geldi bizim sitede reklam yapıp gitti bizdede böle ilan verdi ekledim konusalım diye sonra ben ona geeyim alayım dedim oda işim var çalıyom filan dedi sonra siteden birisinide aynı zamanlarda sen bana yolla parayı ben sana yolllarım demiş bu kendini 1 sey sanıyor sonra ben ona böle diyince bana küfür etti engelledi beni
yani bana deseki ben böle döneklere hevesliyim 1 çift filan istiyorum dese yardımcı olalım ama işte insan insan olcak

isteyen inanır yani maksat burda insanları kötülemek değil bizi bilen biliyor sizide bilen biliyor bvenim amacım kuşları begenip almak isteynleri uyarmak

Konu kilitlendi.

İlandaki Msn Adresine Sansür Çekildi. İlanı bırakan Vatandaş forumdan uzaklaştırıldı.

Bu gibi davranışları sergileyen kim olursa olsun bu forumda hiç bir yere gelemez ve farkedildiği anda uzaklaştırılır.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri